İp Değiştirme
-
ip mi nasıl hızlı bir şekilde değiştirebilirim veya otomatik olarak değiştirme ye ayarlayabilirim ?
-
-
ByAlex saol ama bu programı hakkında biraz bilgi verirmisin nasıl kullanacağım hakknda ? + ben bu programı anket de sürekli olarak oy verebilmek icin kullanıcam işe yararmı ?
-
Setup'ı Kur Ardındanda Program Saattin Hemen Yanına GeLecektir, Sağ TıkLa ''Change Proxy'' De Bi Müddet BekLe ip Değiştiğinde Sana Haber Verecektir. ip Değiştiği An Sağ TıkLa ''Stop Hide ip'' De, oLay Bukadar. Evet AnketLerde iş Görür..
Edit: SeriaL; 7FC35CC6BFBAE971 -
Bilmiom bulursan banada gönder
-
yaw dostum kusura bakma seni de yoruyorus ama ''stop hide ip'' deyince '''Cannot create file''' sistem belirtilen yolu bulamıyor dior ?
-
Program Daha ip Değişmeden Stop Dersen ÖyLe oLur. Hoja Sorun Çıktımı Pm iLe irtibata Geç. ikide Bir Burdan Cevap Yazmayak
-
-
-
Sırf Gıcık Lığına Ben Bu Ip Nomu Değiştirecem Artık Kimse Benim Nerde Olduğumu Bilmesin Die :Pp
-
http://www.sa6ry.com/surfanonymous/ Trial sürümü mevcut.Cracklemek istersen ömür boyu kullanırım diyorsan crackinide yollayayım.Ben kullanıyorum baya kalite birşey.
Toplam Hit: 2643 Toplam Mesaj: 14