İp Değiştirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seLpak
    seLpak's avatar
    Erkek
    ip mi nasıl hızlı bir şekilde değiştirebilirim veya otomatik olarak değiştirme ye ayarlayabilirim ?

ßiz İnSanLar Yemİn eTTik İmaNımız Var ÖzGürLük İçiN ÖzgÜrLük aŞkına.....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=hide-ip-platinum&lid=2000 Burdan Programı indir

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seLpak
    seLpak's avatar
    Erkek
    ByAlex saol ama bu programı hakkında biraz bilgi verirmisin nasıl kullanacağım hakknda ? + ben bu programı anket de sürekli olarak oy verebilmek icin kullanıcam işe yararmı ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Setup'ı Kur Ardındanda Program Saattin Hemen Yanına GeLecektir, Sağ TıkLa ''Change Proxy'' De Bi Müddet BekLe ip Değiştiğinde Sana Haber Verecektir. ip Değiştiği An Sağ TıkLa ''Stop Hide ip'' De, oLay Bukadar.  Evet AnketLerde iş Görür.. 

Edit: SeriaL; 7FC35CC6BFBAE971

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _IsHaCKeR_
    _IsHaCKeR_'s avatar
    Erkek

Bilmiom bulursan banada gönder

konusmak ihtiyac olabilir ama susmak bir sanattır... By_IsHaCKeR_ EMeGe SaYGı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seLpak
    seLpak's avatar
    Erkek
    yaw dostum kusura bakma seni de yoruyorus ama  ''stop hide ip'' deyince  '''Cannot create file''' sistem belirtilen yolu bulamıyor dior ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Program Daha ip Değişmeden Stop Dersen ÖyLe oLur. Hoja Sorun Çıktımı Pm iLe irtibata Geç. ikide Bir Burdan Cevap Yazmayak

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bir
    Bir's avatar
    Erkek
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=35279

Tam otuz yıl sattim çalışmış ben durmuşum , gökyüzünden habersiz uçurtmauçurtmuşum!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=90

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GlClK
    GlClK's avatar
    Erkek
    Sırf Gıcık Lığına Ben Bu Ip Nomu Değiştirecem Artık Kimse Benim Nerde Olduğumu Bilmesin Die :Pp
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Laugh
    Laugh's avatar
    Erkek

http://www.sa6ry.com/surfanonymous/   Trial sürümü mevcut.Cracklemek istersen ömür boyu kullanırım diyorsan crackinide yollayayım.Ben kullanıyorum baya kalite birşey.

Bundan boyle herkez ederi kadar...
Toplam Hit: 2643 Toplam Mesaj: 14