İp Değiştirme Hakkında Bi Sorum War
-
modemi kapatmadan ip değiştirebilir miyiz? ben şu sıralar komşunun wireless'ini kullanıyomda :)
-
eger modem şifresini bilyorsan ancak reset atarsın ama kapatmadan ip deigştirme olmuyor sanırım
-
Yüzsüzlüğün bu kadarı :D
-
rene abi öyle deme yaw kalbimi kırıyon. adamda kotasız bağlantı var. bizim bi suçumuz yok yani. benimde kotasız baglantım olsa herkes kullansın rahatsız olmam demi ama :)
-
eğer adam statik ip başvurusunda bulunduysa değiştiemezsin bildiğim kadarıyla..
rapidden download yaparken modemi kapatmadan ikinci bir downloada başlamak istiyorum diyorsan http://update.torrify.com/distro/torpark/Torpark_latest.exe
su programı dene bi..Onun dışında hangisini kullandıysam rapid kesti downloadı bu son umudum oldugu için denemeye korkuyom :) -
proxy kullanarak ip yi degistirebilirsin ama yapmak istedigin ise gore cogu sitede calismaz
bircok site alisveris siteleri, kumar siteleri vb sitelerde proxy kontrolu yaptirmaktadir ve baglantina izin vermez.
bunun icin basit programlar da var -
hide IP platinium iyi bir programdır
-
torparkla denildiği gibi indirebilirsin ama işkenceye dönüşür çünkü 4 5 kb ile çekiyor 2.ciyi.Tabi 2.ci bitene kadar rapidin süresi sıfırlabilir belki o ayrı konu :D telnetten girip modeni resetlenmesi gibi bir dalga var diye biliyorum ama yanılıyoda olabilirim öyle işte
-
biraz daha radikal düşünüp apartmanın sigortasını indirip kaldırdım hehehe :)
-
wifi için denemedim ama normal modemlerde rapid için kendi kulandıgım bir yol var modemi kapamadan ip deiştirmek deişde uzaktaki bir modemi modem ayarlarından resetlemek diyelim ben 3 kattayım cafeci ise 3 kat aşagıda baglantı çekmişim rapid için 1 saat beklememmi gerek girip ayarlardan modemi resetliyorum modem kapanıp açılıyor otomotik olarak ip numarasıda deişiyor adamlar yakalasa benim yakarlar:D
-
Metin belgesine şu kodu yaz :
@echo off
echo Eski Ip Siliniyor
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
echo Ip Adresiniz Yenileniyor
ipconfig /renew
exit
Sonra metin belgesinin uzantısını ".bat" olarak değiştir.(Tırnaklar hariç) ve çalıştır.
2.side ßaşlat>çalıştır>cmd sonra ipconfig /release bunun ardından ipconfig /renew yaparak ip adresini değiştirebilirsin. Kolay gelsin.
Toplam Hit: 2850 Toplam Mesaj: 14