folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder İp Değiştirme Hakkında Bi Sorum War

İp Değiştirme Hakkında Bi Sorum War

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thonguch371
    thonguch371's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    modemi kapatmadan ip değiştirebilir miyiz? ben şu sıralar komşunun wireless'ini kullanıyomda :)

Karizmatik metin editörünü kullanmak istemiyorum, ben zaten yeterince karizmatiğim ;))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    eger modem şifresini bilyorsan ancak reset atarsın ama kapatmadan ip deigştirme olmuyor sanırım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Yüzsüzlüğün bu kadarı :D

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thonguch371
    thonguch371's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    rene abi öyle deme yaw kalbimi kırıyon. adamda kotasız bağlantı var. bizim bi suçumuz yok yani. benimde kotasız baglantım olsa herkes kullansın rahatsız olmam demi ama :)

Karizmatik metin editörünü kullanmak istemiyorum, ben zaten yeterince karizmatiğim ;))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    eğer adam statik ip başvurusunda bulunduysa değiştiemezsin bildiğim kadarıyla..
    rapidden download yaparken modemi kapatmadan ikinci bir downloada başlamak istiyorum diyorsan http://update.torrify.com/distro/torpark/Torpark_latest.exe
    su programı dene bi..Onun dışında hangisini kullandıysam rapid kesti downloadı bu son umudum oldugu için denemeye korkuyom :)

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    proxy kullanarak ip yi degistirebilirsin ama yapmak istedigin ise gore cogu sitede calismaz
    bircok site alisveris siteleri, kumar siteleri vb sitelerde proxy kontrolu yaptirmaktadir ve baglantina izin vermez.

bunun icin basit programlar da var

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    hide IP platinium iyi bir programdır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    torparkla denildiği gibi indirebilirsin ama işkenceye dönüşür çünkü 4 5 kb ile çekiyor 2.ciyi.Tabi 2.ci bitene kadar rapidin süresi sıfırlabilir belki o ayrı konu :D telnetten girip modeni resetlenmesi gibi bir dalga var diye biliyorum ama yanılıyoda olabilirim öyle işte
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thonguch371
    thonguch371's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    biraz daha radikal düşünüp apartmanın sigortasını indirip kaldırdım hehehe :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    wifi için denemedim ama normal modemlerde rapid için kendi kulandıgım bir yol var modemi kapamadan ip deiştirmek deişde uzaktaki bir modemi modem ayarlarından resetlemek diyelim ben 3 kattayım cafeci ise 3 kat aşagıda baglantı çekmişim rapid için 1 saat beklememmi gerek girip ayarlardan modemi resetliyorum modem kapanıp açılıyor otomotik olarak ip numarasıda deişiyor adamlar yakalasa benim yakarlar:D

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    Metin belgesine şu kodu yaz :

@echo off
    echo Eski Ip Siliniyor
    ipconfig /flushdns
    ipconfig /release
    echo Ip Adresiniz Yenileniyor
    ipconfig /renew
    exit

Sonra metin belgesinin uzantısını ".bat" olarak değiştir.(Tırnaklar hariç) ve çalıştır.

2.side ßaşlat>çalıştır>cmd sonra ipconfig /release bunun ardından ipconfig /renew yaparak ip adresini değiştirebilirsin. Kolay gelsin.

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
Toplam Hit: 2850 Toplam Mesaj: 14