İp Değiştirme Programı
-
Seastar bunu yazdı:
-----------------------------
serwo bunu yazdı:
Tor ile yapabilirsin ama baglantınız çok yavaşlar. (3 pc) fast masaya girersen paso düşersin.. Pek tat alabilceğini düşünmüorum doğrusu..
eli iyi kağıt olanın kazanması halinde problem çıkmaz.. masadan kazandığınız halde stand up yapıp parayı başka tarafa bırakmayın yeter.. haricinde zynga problem çıkarmıo.
3 kişiyseniz masanız en azından 5 kişi olsun.. ben aynı pc de 5-10m lik turnuvaya giriorum arada.. masa 5 kişilik. 3 kişi bnm. bi problem yaşamadım.
-----------------------------hocam benimkilere çıkartıyolar. hesaplarda 2b 2b 2b chipler tutuyorum ve dikkat çekiyo. dün banlandım 4b kadar. bu yüzden farklı ip almam gerekiyo. bu vpn olayı nedir ? yada baska çözümü varmı.
-----------------------------dostum proxifier programı tam sana göre dedim dikkat etmedin galiba. beni chatten banlıyorlar ben profixier programı ile kendime 4 tane ip sabitleyip chate 4 tane nick sokuyorum op ların ruhu bile duymuyor. ayrıca facebook okeye de bu şekilde girebiliyorsun
-
slmarlq bunu yazdı:
Seastar bunu yazdı:
serwo bunu yazdı:
Tor ile yapabilirsin ama baglantınız çok yavaşlar. (3 pc) fast masaya girersen paso düşersin.. Pek tat alabilceğini düşünmüorum doğrusu..
eli iyi kağıt olanın kazanması halinde problem çıkmaz.. masadan kazandığınız halde stand up yapıp parayı başka tarafa bırakmayın yeter.. haricinde zynga problem çıkarmıo.
3 kişiyseniz masanız en azından 5 kişi olsun.. ben aynı pc de 5-10m lik turnuvaya giriorum arada.. masa 5 kişilik. 3 kişi bnm. bi problem yaşamadım.
-----------------------------hocam benimkilere çıkartıyolar. hesaplarda 2b 2b 2b chipler tutuyorum ve dikkat çekiyo. dün banlandım 4b kadar. bu yüzden farklı ip almam gerekiyo. bu vpn olayı nedir ? yada baska çözümü varmı.
-----------------------------dostum proxifier programı tam sana göre dedim dikkat etmedin galiba. beni chatten banlıyorlar ben profixier programı ile kendime 4 tane ip sabitleyip chate 4 tane nick sokuyorum op ların ruhu bile duymuyor. ayrıca facebook okeye de bu şekilde girebiliyorsun
-----------------------------Proxifier in seriali varmı
-
bende yok bulursanız paylaşın lütfen. ama serialsiz de süper bişey
-
biriniz 1-2m çip atında oyun oynayalım hacılar yaw.ne kadar kötüsünüz :/
-
tosun bunu yazdı:
biriniz 1-2m çip atında oyun oynayalım hacılar yaw.ne kadar kötüsünüz :/
-----------------------------Valla Kanka ya Bende Bıktım Hergün 2 bin çip versin diye oyuna girip sağdaki reklamlara tıklamaktan mk. yokmu bi hayırsever.
-
@slmarlq
eyv hacı saol. peki bunun serialini nasıl buluruz onada yardımcı olsan süper olcak :) bu arada chipini atıcam. tosun sanada ayarlicam ufak hesabım yok suan ban riski var. ayarladığımda atıcam. -
Tamam hocam haber bekliyorum :)
-
Seastar bunu yazdı:
@slmarlq
eyv hacı saol. peki bunun serialini nasıl buluruz onada yardımcı olsan süper olcak :) bu arada chipini atıcam. tosun sanada ayarlicam ufak hesabım yok suan ban riski var. ayarladığımda atıcam.
-----------------------------kardeş çok zor bişey istedin çünkü piyasada yok bunun seriall i varsa ben bulamadım aramıştım yani... serialsiz kullan aynı şey bi fark yok bence ben kullanıyorum