folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder IP "Den Yer Tespit

IP "Den Yer Tespit

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seco_carlos
    seco_carlos's avatar
    Erkek
    yan sokağınızdada cami var bnde buldum:)

||Tariqat-üL Tahribat !|| DeLikanLı Of The Web !|| Msn:selcuq_1907@hotmail.com ||
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

bi mazim aklıma geldi, bundan üç sene önce msn le yeni tanışmış orta yaşlı bi tanıdığımın msn ini başka msn le kaydetmiştim, ileri geri konuştum baktım cevap veriyor. dedim bak şimdi bilgisayarın kapanacak bütün bilgiler silinecek.

siktr lan faln. dedi; senin yerini tespit ettim dedim. neresi dedi. adresi verdim, çalıştığın yer şurası şu an şurdasın dedim. bi baktım cevrimdışı oldu, bilgisayarları kapatmış:D korkusundan. sonra bana anlatıyor. bi hackerle konuştum yerimi tespit etti az daha bilgisayarları uçuruyordu diyor. ben de gülmekten ölmüştüm :D:D ne kazmalar var yauv :D

///______________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    telekomda tanıdık olması lazım. birde bu tanıdığının senin bolgenle ilgili hesaplara erişme hakkı olması lazım. zamanınd abende yapıyordum. ip yi veriyrodum arkadaşın o bolgede izni yoksa mail atıyordu ustune o cvplıyordu. adres tel. vs.. başka türlü olmaz. tabi msn de  adam keklemenin tadı da başkadır :D geçmiş olsun.

ftw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

konuyu uzatmayayım dıyorum ama ..

yaw abıcım anlamıyonuz  her halde ben bu adamla  ilan sitesinde tanıstım.Sonra adamlar  msnde  konusutuk ve ayrıyetten kek diyenlere lafım var amq adala bulustum ve adamı hayattım  ilk defa goruyorum boıyle bı kek yontemı nasıl olcak adamda benı ılk defa goruyo  ...

neyse  biz kek olalım  

....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ankistizm
    ankistizm's avatar
    Erkek
    izliyonuz kurtlar vadisini sonrada oturduğu yerden yok yer tespiti yok yok gsm yerinin nokta bulunması gibi cılgın hayaller. arkadaslar kişilik haklarınız var izin olmadan emliyet bile yer tespiti istiyemiyor. ha yok ben emliyete bulaşıcam internetten ona buna söğücem diyorsanızda hiç sorun yok takın telefon hattını 56k ya basın 146 ya yapın istediğinizi olurda yakalanırsanızda buda sizin beceriksizliğinizdir. teknik olarak kablo net te ve dial up da yertespiti imkansız. adsl de ise dinamik ipler için hangi saatte hangi ip gibi karman corman bir şey var
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

la Hiç birinizin aklına gelmemiş bi şekilde modeme girip zaten adls modem şifreleri her yere upload ediliyor amk :D

modem içinden telli alıp telli türk telekomdan sorgulatıp adam akkıllı ev adresini adını soy adını tabe babasının soy adını ögrenebilirsiniz :D

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

Bizim Evin tel nosunda okulun adı gecmıyo be :DD

neyse yarın bı kısının uzerınde denetcem bakalım adam piyasada yok amq

....
Toplam Hit: 3708 Toplam Mesaj: 28