İp Kamera Kurulumu
-
gitti gidiyordan kablosuz ip kamera aldım. kurulumunu bilgisayarcı dahi yapamadı . yardım gerekiyor arkadaşlar.
-
Network işide ondan olabilirmi
cihaz kaçtane,kablolumu,izleme yazılımı geldimi
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------gitti gidiyordan kablosuz ip kamera aldım. kurulumunu bilgisayarcı dahi yapamadı . yardım gerekiyor arkadaşlar.
-----------------------------Ürün marka model bilgisi, işletim sistemi, yazılım, ağ yapısı v.s.. hakkında bilgi vermediğiniz sürece kimse yardımcı olamaz.
-
hacı kamerayı network bağla enerjisini ver çalıştır sonra kameranın üzerinde yazan ip internet explorer yardımıyla bağlan ayarlarını yap kullan bunun mantığı budur takıldıgın noktaları soylersen daha kesin yardımcı ola biliriz
-
İp recorder proggramini kur ip adresini gir programa sonra ister izle ister kaydet
-
markasi apexis. modeli de APM-J012 -WS kurulum yönergelerine göre yapıyorum ama olmadı.
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------markasi apexis. modeli de APM-J012 -WS kurulum yönergelerine göre yapıyorum ama olmadı.
-----------------------------vardır onun bi sorunu hocam sıfır mıydı ürün
-
Aynı kameradan çok defa kullandım. Müsait olduğunda uzaktan bağlantı ile baglanıp kurarım sana. Kolay gelsin.
-
Hocam o is kadar sikintili is yok keske almasaydin surekli sorun cikartan aletler her noktasi sorun modemden en az 2 port acman lazim hangi portlar oldugu kameranin ayarlarinda yazar. Ben en sonunda 800 kadar guvenlikciye verdim adam yapti harika oldu ttelefonumdan bile dukkani iazleyebiliyorum.