İp Numaram Karşıma Çıktı
-
"son ezik" olmamız ne alaka :S
-
abi neden bahsediyosunuz anlamıyorm :) son ezik kısmındaki ip den mi ? o ip herkesin kendi ip si zaten :) anlamadım yahu kimsenin mesajını bişiy de çekmedim :D
-
Yazdıklarınızdan bişey anlamadım hacılar. Herkes aynı şeydenmi bahsediyo yoksa yazanlar birbirlerinden farklı konulardanmı bahsediyo :)) Öyle garip bi durum şeyoldu sanki,neyse öyle bişey işte :|
-
noluo hajıler yha :D amk sıteye gırdm once ıp adresı cıktı karsma snra beklerken bır sıteye yonlendırıldım sıte ıse ahanada bu :D http://www.crosswindchurch.com/kbd/ ne ıse yarıo anamadım :D secutry run tıme felam dedı ama ne ıse yarıo :D zuha kım ban yedı kım ezık kım kıme kufur ettı kımın elı kımın cebınde ????
edit: ie ile siteye girdigimde java calıstırılsınmı dıe uyarı verdı evet dedıgımde :D o sıte uzerınden google acıldı arac cubugunda http://www.crosswindchurch.com/kbd/ yazıo ama sıte goruntusu google :D
-
5u13Ym4n bunu yazdı:
-----------------------------noluo hajıler yha :D amk sıteye gırdm once ıp adresı cıktı karsma snra beklerken bır sıteye yonlendırıldım sıte ıse ahanada bu :D http://www.crosswindchurch.com/kbd/ ne ıse yarıo anamadım :D secutry run tıme felam dedı ama ne ıse yarıo :D zuha kım ban yedı kım ezık kım kıme kufur ettı kımın elı kımın cebınde ????
edit: ie ile siteye girdigimde java calıstırılsınmı dıe uyarı verdı evet dedıgımde :D o sıte uzerınden google acıldı arac cubugunda http://www.crosswindchurch.com/kbd/ yazıo ama sıte goruntusu google :D
-----------------------------ondan sonra senin ip son ezik oluyor :S
-
bşi olmaz değil mi ya
-
bu msjı yanlışıkla yazdım
-
5u13Ym4n bunu yazdı:
-----------------------------noluo hajıler yha :D amk sıteye gırdm once ıp adresı cıktı karsma snra beklerken bır sıteye yonlendırıldım sıte ıse ahanada bu :D http://www.crosswindchurch.com/kbd/ ne ıse yarıo anamadım :D secutry run tıme felam dedı ama ne ıse yarıo :D zuha kım ban yedı kım ezık kım kıme kufur ettı kımın elı kımın cebınde ????
edit: ie ile siteye girdigimde java calıstırılsınmı dıe uyarı verdı evet dedıgımde :D o sıte uzerınden google acıldı arac cubugunda http://www.crosswindchurch.com/kbd/ yazıo ama sıte goruntusu google :D
-----------------------------kbd vandal java trojanın hayırlı olsun
