İp Öğren Bağlantiyi Kes
-
İp öğren BaĞlantiyi Kes
Programı çalıştırın karsınıza ip numaraları girmek için bir alan gelecek eğer ip sini bildiğiniz sevmediğiniz birileri varsa onların üzerinde deniyebilirsiniz. Ben denedim mükemmel çalışıyor. Sevmediğiniz şahsın ip sini yazın ve altta flood ikonna tıklayın 2 dakika geçmeden adam hattan kopacak ve siz açık tuttuğunuz sürece adam nete gireyemeyecek en güzel yanı program yer kaplamıyor çok küçük...
.::İnDiR::.
http://rapidshare.de/files/10768742/ping.rar.html -
hacı köprüler çalışmıyo linki bi daha ver (:
bi şey daha ben nedense bu programa inanmıyorum (: ..... -
programın mantığı ping atmaktır,başka bir boq değil,2 dakkikaymış :)
bana yıllarca atın düşürürseniz helal olsun :) -
linki ben veriym: http://rapidshare.de/files/10768742/ping.rar.html
genelde karşındakinin sadece hızını düşürüyor bazen de ıpden düşürüyor :) -
adam proxy kulanıyosa ne olacak ?
-
1-karşıdaki dinamik ip kullanıyosa pek iş görmez çünkü reset atınca başka bi ip ile bağlanır nete böylece siz o ip yi bilmediğniz için net bağlantısını kesemezsiniz
2-program %80-90 sonuç verir fakat biraz sarsaktır her zaman kesin sonuç verecek diye bişey yoktur
3-ayırca bu sadece pclerde işe yarar gidipte site ipsi yazıp denemeyin
4-bu programla birisine saldırdığnızda kişi netten düşmez ama neti kullanmazda şöyleki;kişi türk telekom tarafından nete bağlı gözükür fakat ip ye flood yaptığmız için nete çok yük biner kişi neti kullanamaz önce yavaşlar net sayfalara zor girmeye başlar sonra sayfalar görüntülenmez en sonunda kişinin msn,skype,google talk, icq gibi programları açıksa bunların bağlantısı kesilir
5-fakat dediğmiz gibi kişi reseti attımı durum düzelir... tabi dinamik ipsi varsa...
-
bi boka yaramaz programdır garanti ederim.
2-) Adamın Firewall varsa bi yarrak yaramaz
3-) Adsl gibi geniş bir bant da bi boka yaramaz
4-) Ping bomber ın a.k. -
hiç bi zikime yaramaz...
-
saçma + mantıkdışı. Aslında mantıklı geliyor ama bunu bi 5 yıl önce yapılsaydı belki o zaman tutulabilirdi. Adamlar artık en az 512Kb ile bağlanıyorlar. Ping atsan en fazla 15-20kb tutacak ki o da zaten karşının bağlantısını değil senin bağlantını kasar. Ha eğer yok benim ki adsl 1024 ama adam dial-up ile bağlanıyor dersen ki o zaman programa gerek yok çalıştıra ping -t ip yaz adam anında düşer anlatmak istediğim şey bu bağlantılarla ping kullanarak makine kasmak biraz zordur...
-
Abi calismaz bu program, dial-up olsa bile ping le adam dusurulmez.
-
ben artık bu programla googleın bilgisayarlarına saldırıp googleı indiririm
Toplam Hit: 8583 Toplam Mesaj: 15