folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İp Sini Vermiş!!! Ağır Cezadan Mahkeme Celbi Gelmiş!!!

İp Sini Vermiş!!! Ağır Cezadan Mahkeme Celbi Gelmiş!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    hiç bir mahkeme ilk  celbinde dava konusu belirtilmez dava konusunu savcılıkdan dosya numarasına bakılarak biline bilir yani olay baştan kolpa

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ZaYGo bunu yazdı:
    -----------------------------

tartıştıkdan sonra pc si çöküyo.Arkadaşı bence bunu hapse attırmak için yapmıs.Sanırım işin içinde kzı filan var.Arkadaşını hapse attırıp.Kızın üstüne yatcak:))))

PC yide çökertmiş kanıtlar uçtu.Eğer windows çöktuyse.Ordaki verileri alabilecek techisat sadece FBI ve CIA de var.Yani arkadaş hapı yutmush:S 

alakası yok türk polisleri ne bok yiyor.. windows istediği kadar çöksün ..

ama yine pc hakındaki tüm bilgiler ellerinde olur :)

Yetim düşler bekçisi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    başka olaylar var bunun içinde  inandirici dğil

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hunter07
    hunter07's avatar
    Erkek
    ya da "canımı sıkan birinin IP numarasını öğrenerek ona neler yapabilirim" in yanıtı aranıyor burada ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    fmk bunu yazdı:
    hiç bir mahkeme ilk  celbinde dava konusu belirtilmez dava konusunu savcılıkdan dosya numarasına bakılarak biline bilir yani olay baştan kolpa
    ciddi miisn vay bea :D ?

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hiçbirşey yapmasın bilgisayarı da karıştırmasın mağdur olan arkadaş direk olarak savcılığın bilgi-işlem merkezinde eğer öyle bişey varsa bulurlar yoksa kendisini kurtarması zor gibi

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuRTuL
    KuRTuL's avatar
    Erkek

hunter07 bunu yazdı:
    ya da "canımı sıkan birinin IP numarasını öğrenerek ona neler yapabilirim" in yanıtı aranıyor burada ;)

Bu durumda emin ol soruyu direk sorardım. Zaten böyle bir soruyu açıkça sorabileceğin adam gibi kaç site var ki?

ve olay gerçek ama anlatılanlarda yani arkadaşımın savunmasın da bir kolpa var gibi geliyor bana.....

Bonzai aldim... nirvanaya bi adim daha...eee? kac adimda cikiyorduk oraya? kimona, kilic, takunya, falan da alirim bide evin duvarlarini yikip yerine kagittan sürgülü kapi da yaptirinca...ohhh super ya!!! nerde lan balyoz??? Bekle Lan Nirvana ben geliyorum!!! Arkadas dedi cok deli hatunlar varmis orada!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    yalnız muritlerden cin gibi olanlar var bravo adamlar ayrıntılar dikkat ediyolar fmk ile hunter 07 bravo sizlere
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuRTuL
    KuRTuL's avatar
    Erkek

fmk bunu yazdı:

Evet hiçbir mahkeme ilk celbinde dava konusunu belirtmez ama mahkeme celbinden önce savcılık sanığı çağırır ve kendi idda namesini buna göre hazırlar yani kişi savcının sorgusuna göre zaten neden suçlandığını anlar...

fmk arkadaşım için açıklayayım;

Yargı bağımsızdır. Bu ilk kuralımız unutma!

Savcılık devleti temsil eder. Buda iki.

Diğer taraftada sanık vardır. Ve buda üç.

Ağır ceza mahkemelerinde;

ilk etapta; Savcı, sanığın ifadesini alır ve iddanamesini buna göre hazırlar bu idda nağmeyle  gerek görürse mahkeme açılmasına karar verir.

Savcının iddanamesine göre mahkeme açılır ve ilk celse için güne karar verilir.

Bu tayin edilen gün içinde sanığa ve zarar görenlere ilk celse için davetiye gönderir. 

Olayda kolpalık diye tabir ettiğin bir durum yok! olay tamaman gerçektir... Yalnızca kişilerin ifadelerinde bir takım çelişkiler var ve benimde öğrenmeye çalıştığım bu durumun gerçektende kişilerin savunmalarında bahsettiği ip numaralarıyla olma olasılığının mümkün olup olmadığıdır.

Bonzai aldim... nirvanaya bi adim daha...eee? kac adimda cikiyorduk oraya? kimona, kilic, takunya, falan da alirim bide evin duvarlarini yikip yerine kagittan sürgülü kapi da yaptirinca...ohhh super ya!!! nerde lan balyoz??? Bekle Lan Nirvana ben geliyorum!!! Arkadas dedi cok deli hatunlar varmis orada!!!
Toplam Hit: 3407 Toplam Mesaj: 20