Ipad 3 Siyah Garantili Wifi + 4G Vatan'dan Alınma...
-
Karmaşayı çözmeye geldim.
Ürüne y diyoruz. İhtiyaç duyduğumuz miktara da x diyoruz.
Eğer y ürününü takasa girdiğimizde, takas ürün üzerinden gelen para x veya x'e yakın bir değerse bu işlem tamamdır.
--
Eğer ihtiyaç duyduğumuz miktar değil de bir ürünse bu kez buna z diyelim.
y+x "z" yi veriyorsa bu kez yine işlemimiz doğru demektir.
Yani takas olur ibaresi gayet makul bir açıklamadır kanımca.
1049 tarafından 08/May/13 04:35 tarihinde düzenlenmiştir -
muaythaist bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdımuaythaist bunu yazdıKILICH bunu yazdı
Satış sebebim nakit ihtiyacıdır...
TAKAS OLABİLİR...nakit ihtiyacından satılıyorsa, takas o ihtiyacı nasıl karşılıyor merak ettim :)
Almak istedigi bisey icin olan bi nakit ihtiyaci olabilir gayet :)
y malini x liraya almak icin x liraya ihtiyacin vardir mesela :)
hocam gece kafası sanırım, bir daha düşün istersen (:
veya düşünme ben açıklayayım: y malını x liraya almak için x liraya ihtiyacın varsa, bu ihtiyacı elindeki q malını z malı ile takas ederek karşılayamazsın, çünkü bu sefer de elinde nakite dönüştürülmesi gereken bir z malı olur, halihazırdaki durumunla aynı kapıya çıkar :)
sonuç: q malını satıyorum çünkü "nakit ihtiyacım var" + "takas da olur" = çelişki
Takastan kastin, ihtiyaci olan urunle olabilacegini dusundun mu peki? :) bknz. Bu muridin bi onceki konusu :)
-
hacı pm teklifimi yolladım.gerçekten almak istiyorum ihtiyacım var. düşün derim.
-
whopper bunu yazdı
hacı pm teklifimi yolladım.gerçekten almak istiyorum ihtiyacım var. düşün derim.
arkadaşım çıkar mısın dışarı :D önce ben gördüm :) -
ayrılın değmez kırmayın birbiriniz yapmayın arkadaşlar :))
--- alıcı 2 kişi açık arttırmaya git derim ben :))
-
Müridler Şükür Para sıkıntısı Çeken Biri Değilim...Nakit İhtiyacımdan Ötürü Satıyorum Diye Yazdım Ama Mantıklı Bir Takas Gelir O Zamanda Teklif Edilen Ürün İşime Yarıyorsa Takas Ederim :)
Daha önce TBT'den bir arkadaşla iphone 4s ile S3 Takası yaptık mesela...Nakit İhtiyacı Yazdım Ama İp4s in üstüne 500 lira ödedim...
İşime yaramıyor ipad...ihtiyacım yok...işine yarayan birine gitsin kullansın,zaten kullanmıyorum...Asıl sebebim bu aslında...
P.M. lere cevap yazıyorum...
-
KILICH bunu yazdı
Müridler Şükür Para sıkıntısı Çeken Biri Değilim...Nakit İhtiyacımdan Ötürü Satıyorum Diye Yazdım Ama Mantıklı Bir Takas Gelir O Zamanda Teklif Edilen Ürün İşime Yarıyorsa Takas Ederim :)
Daha önce TBT'den bir arkadaşla iphone 4s ile S3 Takası yaptık mesela...Nakit İhtiyacı Yazdım Ama İp4s in üstüne 500 lira ödedim...
İşime yaramıyor ipad...ihtiyacım yok...işine yarayan birine gitsin kullansın,zaten kullanmıyorum...Asıl sebebim bu aslında...
P.M. lere cevap yazıyorum...
Evet o arkadaş ben oluyorum, saolsun güvenilir bir insandır. gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz...
-
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun :)