İpad 4 Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

dostum ben ipad 3 yeni aldim. gayet guzel ve kullanisli. ipad 4 retina display, ipad 3 un sadece sarz kiti girisi degismis, bir de cozunurlugu artirilmis. gerisi ayni. yeni tanitildigi icin, turkiyeye gelmemis olabilir.

mini almani tavsiye etmem, cunku onu alacagina iphone al.  

All I need is a possibility.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Ben ipad mini alıcam siparişi verdim de godumunun amerikalıları ne kadar sipariş ettilerde 3-4 haftada anca geliyor apple dan yapılan siparişler.ipad 4 te de aynı tedarik sorunları olabilir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

dostum ben ipad 3 yeni aldim. gayet guzel ve kullanisli. ipad 4 retina display, ipad 3 un sadece sarz kiti girisi degismis, bir de cozunurlugu artirilmis. gerisi ayni. yeni tanitildigi icin, turkiyeye gelmemis olabilir.

zaten 4s im var benim ihtiyacım bir tablet . ozaman 3 olacağım yapacak birşey yok carrefour larda 1.119 da 16gb wifi 3 var bu arada 

fiyat gayet uygun başka alacak müritler varsa bakabilirler . 

edit:torpedo_XL hocam mini tam bir fiyasko bence 2 alsan daha iyiydi yani.

PsychoDawn tarafından 21/Kas/12 21:12 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    PsychoDawn bunu yazdı
    mizahi bunu yazdı

zaten 4s im var benim ihtiyacım bir tablet . ozaman 3 olacağım yapacak birşey yok carrefour larda 1.119 da 16gb wifi 3 var bu arada 

fiyat gayet uygun başka alacak müritler varsa bakabilirler . 

edit:torpedo_XL hocam mini tam bir fiyasko bence 2 alsan daha iyiydi yani.

Hocam zaten iphone 4s, ipad 3  var.Mini bana gayet kullanışlı geldi, tabii ne için kullanacağın da önemli kitap okumak internete girmek falan için portatifliğini de göz önünde bulundurursan gayet güzel.

Bide ipad ile fotoğraf çekenlere hasta oluyorum sırf o görüntü yok olsun diye bile ipad miniyi desteklerim :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1662 Toplam Mesaj: 15