İpad 4 Hakkında
-
dostum ben ipad 3 yeni aldim. gayet guzel ve kullanisli. ipad 4 retina display, ipad 3 un sadece sarz kiti girisi degismis, bir de cozunurlugu artirilmis. gerisi ayni. yeni tanitildigi icin, turkiyeye gelmemis olabilir.
mini almani tavsiye etmem, cunku onu alacagina iphone al.
-
Ben ipad mini alıcam siparişi verdim de godumunun amerikalıları ne kadar sipariş ettilerde 3-4 haftada anca geliyor apple dan yapılan siparişler.ipad 4 te de aynı tedarik sorunları olabilir
-
mizahi bunu yazdı
dostum ben ipad 3 yeni aldim. gayet guzel ve kullanisli. ipad 4 retina display, ipad 3 un sadece sarz kiti girisi degismis, bir de cozunurlugu artirilmis. gerisi ayni. yeni tanitildigi icin, turkiyeye gelmemis olabilir.
zaten 4s im var benim ihtiyacım bir tablet . ozaman 3 olacağım yapacak birşey yok carrefour larda 1.119 da 16gb wifi 3 var bu arada
fiyat gayet uygun başka alacak müritler varsa bakabilirler .
edit:torpedo_XL hocam mini tam bir fiyasko bence 2 alsan daha iyiydi yani.
PsychoDawn tarafından 21/Kas/12 21:12 tarihinde düzenlenmiştir -
PsychoDawn bunu yazdımizahi bunu yazdı
zaten 4s im var benim ihtiyacım bir tablet . ozaman 3 olacağım yapacak birşey yok carrefour larda 1.119 da 16gb wifi 3 var bu arada
fiyat gayet uygun başka alacak müritler varsa bakabilirler .
edit:torpedo_XL hocam mini tam bir fiyasko bence 2 alsan daha iyiydi yani.
Hocam zaten iphone 4s, ipad 3 var.Mini bana gayet kullanışlı geldi, tabii ne için kullanacağın da önemli kitap okumak internete girmek falan için portatifliğini de göz önünde bulundurursan gayet güzel.
Bide ipad ile fotoğraf çekenlere hasta oluyorum sırf o görüntü yok olsun diye bile ipad miniyi desteklerim :D