İpad 4 Tercihi
-
siyahbereli bunu yazdı
APPLE iPad MD788TU/A Air 16GB bu cihazı tercih edecek gibiyim.
Tabiki Air iyidir.
-
whoobay bunu yazdı
Tavsiyem, alacaksan daha yüksek kapasiteli al.
Hocam kafamdan ufak tefek hespalamalar yapıp öyle karar verdim ama internet işte bi kaç uygulama mail kullanımı vs. video kamerası ve fotoğrafı çok kullanılır diyemi yüksek kapasite tavsiye ediyorsun. güncelik net,mail uygulama oyun vs için 16 lık yeterli olmazmı. şişermi.
-
alacaksan ipad air yada ipad mini retina al diğerlerine bakma bile.
-
samsung al bi modeline sim kart takınca cep telefonu bile oluyo.
cep telefon özelliği çalışması için 50 tlye yazılım yüklüyolar.
yarım elmaya kaptırma derim paranı.
-
mataramasuko bunu yazdı
Mini retina al
aynen mini retina al 16 gb aldım yetmedi iade ettim 32 gb aldım memnunum
-
Ipad Air ala kafan rahat etsin.Araç içerinde gps olarak kullanmak istiyorsan 3g li olsun,aksi taktirde konumlama bilgilerini offline alamıyor.
Bir diğer konu alacaksan 32 Gb tan aşşağısını alma.16 Gb sıkıntı oluyor,yeni uygulamaların hepsinin boyutları çok büyük.
-
valla almadan konuya yanıt gelirmi diye epey bekledim, atan olmamıştı storage konusunda cevap gelmeyince 4 Air 16 silver aldım. satan elemanda gündelik kullanım için kafi gelir. dedi
12 g kullanılabilr hafıza gösteriyor. ona biraz kafam takıldı bukadar belleği ios7 içinmi ayrımış anlayamadım. çok film video çekmem zaten uygulama ve oyun mail internet içinde sanırım yeter.
-
Zamanında 3GS almıştım hala kullanıyorum. Apple bir yana diğerleri bir yana. Mac görüp de içi gitmeyen var mı?
-
Subtitle bunu yazdı
Zamanında 3GS almıştım hala kullanıyorum. Apple bir yana diğerleri bir yana. Mac görüp de içi gitmeyen var mı?
Sadece retina ekrana içim gidiyor o kadar. Resmen insanın gözünü okşuyor.
-
ben de konuyu takip edeyim. bir tane alasım var pad. ipad air biraz büyük geldi, onu gördükten sonra minisine baktım o da küçük geldi :)
mesela
http://www.teknosa.com/urunler/125043945/apple-ipad-md793tua-air-64gb-wifi-cellular-uzay-gr
buna uygun fiyatlar şöyle
(1590 TL)
http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051K00060000002F67&Search=ipad%204&SearchType=1
(1795 TL)
(1780 TL)
fiyatları karşılaştırmanız için koydum.. en uygun almanya görünüyor..