İpad 4 Tercihi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

APPLE iPad MD788TU/A Air 16GB  bu cihazı tercih edecek gibiyim.

Tabiki Air iyidir.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    whoobay bunu yazdı

Tavsiyem, alacaksan daha yüksek kapasiteli al.

Hocam kafamdan ufak tefek hespalamalar yapıp öyle karar verdim ama internet işte bi kaç uygulama mail kullanımı vs. video kamerası ve fotoğrafı çok kullanılır diyemi yüksek kapasite tavsiye ediyorsun. güncelik net,mail uygulama oyun vs için 16 lık yeterli olmazmı. şişermi. 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

alacaksan ipad air yada ipad mini retina al diğerlerine bakma bile.

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

samsung al bi modeline sim kart takınca cep telefonu bile oluyo.

cep telefon özelliği çalışması için 50 tlye yazılım yüklüyolar.

yarım elmaya kaptırma derim paranı.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Mini retina al

aynen mini retina al 16 gb aldım yetmedi iade ettim 32 gb aldım memnunum 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Ipad Air ala kafan rahat etsin.Araç içerinde gps olarak kullanmak istiyorsan 3g li olsun,aksi taktirde konumlama bilgilerini offline alamıyor.

Bir diğer konu alacaksan 32 Gb tan aşşağısını alma.16 Gb sıkıntı oluyor,yeni uygulamaların hepsinin boyutları çok büyük.

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

valla almadan konuya yanıt gelirmi diye epey bekledim, atan olmamıştı storage konusunda cevap gelmeyince 4 Air 16 silver aldım. satan elemanda gündelik kullanım için kafi gelir. dedi

12 g kullanılabilr hafıza gösteriyor. ona biraz kafam takıldı bukadar belleği ios7 içinmi ayrımış anlayamadım. çok film video çekmem zaten uygulama ve oyun mail internet içinde sanırım yeter.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Zamanında 3GS almıştım hala kullanıyorum. Apple bir yana diğerleri bir yana. Mac görüp de içi gitmeyen var mı?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Subtitle bunu yazdı

Zamanında 3GS almıştım hala kullanıyorum. Apple bir yana diğerleri bir yana. Mac görüp de içi gitmeyen var mı?

Sadece retina ekrana içim gidiyor o kadar. Resmen insanın gözünü okşuyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ben de konuyu takip edeyim. bir tane alasım var pad. ipad air biraz büyük geldi, onu gördükten sonra minisine baktım o da küçük geldi :) 

mesela 

http://www.teknosa.com/urunler/125043945/apple-ipad-md793tua-air-64gb-wifi-cellular-uzay-gr

buna uygun fiyatlar şöyle

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/APPLE-iPad-Mini-Retina-64-GB-WIFI-Spacegrau,48353,489009,1003667.html?langId=-3

(1590 TL)

http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051K00060000002F67&Search=ipad%204&SearchType=1 

(1795 TL)

http://shop.mediamarkt.ch/fr/ordinateur/tablets/ipads/apple-ipad-mini-with-retina-display-64-go-wi-fi-cellular-gris-sideral/idp6sthn76lk

(1780 TL)

fiyatları karşılaştırmanız için koydum..  en uygun almanya görünüyor.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 2072 Toplam Mesaj: 22