İpad Mini Mi? İpad Mini2 (Retina) Mı?
-
trampfd bunu yazdı
Retina ekrandan sonra başka bir ekrana bakamaz oldum, retina ekranlı cihaz karşısında başka bir cihaz kıyas bile kabul edilmez. Kaldı ki yeni iPad Mininin işlemcisi 64bit ve kat be kat daha hızlı, Rami iki kat daha büyük ve Gpu su öküz gibi güçlü, kısaca yeni nesil. Git kurcala incele gözünle kendin gör.
Bu iki cihazın dış görünümü haricinde hiçbir donanım benzerlikleri yok. "Onu alma aynı bunu al aynısı ama daha ucuz yeaaa" cılara bakma, onlar bi boktan anlamıyor.
iPad Mini with Retina Display > iPad Mini
ben mı bır bok bılmıyorum
napıyorsun ipadle ? amk tablet sonucta ınternet ,oyun,video ,trello,team vs uygulamalar dısında ne yapılır bır tablet le ? öyle bir ramından işlemcisinden bahsediyorsun ki . sanırsın video render atıyor herkes.
devamlı guncelı alma konusu tamamen pazarlama politikasından başka birşey değil.
-
hipokondriyak bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Retina ekrandan sonra başka bir ekrana bakamaz oldum, retina ekranlı cihaz karşısında başka bir cihaz kıyas bile kabul edilmez. Kaldı ki yeni iPad Mininin işlemcisi 64bit ve kat be kat daha hızlı, Rami iki kat daha büyük ve Gpu su öküz gibi güçlü, kısaca yeni nesil. Git kurcala incele gözünle kendin gör.
Bu iki cihazın dış görünümü haricinde hiçbir donanım benzerlikleri yok. "Onu alma aynı bunu al aynısı ama daha ucuz yeaaa" cılara bakma, onlar bi boktan anlamıyor.
iPad Mini with Retina Display > iPad Mini
ben mı bır bok bılmıyorum
napıyorsun ipadle ? amk tablet sonucta ınternet ,oyun,video ,trello,team vs uygulamalar dısında ne yapılır bır tablet le ? öyle bir ramından işlemcisinden bahsediyorsun ki . sanırsın video render atıyor herkes.
devamlı guncelı alma konusu tamamen pazarlama politikasından başka birşey değil.
Konudaki mesajları okumadım çünkü bu tarz mevzularda verilen tavsiyeleri biliyorum, burada da taş sana denk gelmiş.
Saydığın atraksiyonlar için en az bir ekran gerekiyor değil mi? heh işte o ekranın tam 2 kat daha iyisi dururken neden kötüsünü tavsiye ediyorsun ki? arada 2 kat fiyat farkı var mı? yok, mantık?
O zaman evde pentium 3 makinada xp kullanalım nasıl olsa render atmıyoruz, intenet, oyun, video, trello, terelelli?
Fiyat farkları yaklaşık 200tl ama yeni cihaz donanım olarak 2 kattan daha fazla değerli. Tavsiye isteyen arkadaşa söylenecek tek şey budur.
Devamlı günceli alma konusu eski kullanıcıyı ilgilendirir, geçen sene iPad Mini almış adama git bunu sat retinalısını al demezsin işini görüyorsa, ama bugün gidip iPad alacak olan adama eskiyi önermek, onu zarara sokmaktan başka birşey değildir.
-
retinalı mini bben ikisi arasında çok kararsız kaldım bekledim retinalı aldım menunum erkanda çok fark ediyor
-
iPaid için bir bilgim yok lakin, retina macbook pro'dan sonra macbook air bile göz yorucu gelir oldu, eğer bütçeni zorlamayacak ise tercihini ekrandan dolayı diyorum, özelliklerini bilmiyorum, retina olan iPaid'den yana kullanmalısın bence hocam, şimdiden hayırlı olsun
-
archair23 bunu yazdı
retinalı mini bben ikisi arasında çok kararsız kaldım bekledim retinalı aldım menunum erkanda çok fark ediyor
hocam retina olanda sadece ekran degil bildigim akdarıyla işlmcide farklı ben mini kullanıyorum ortalam 1 yıldır gayet menunum normal ipad gibi degil her yere taşınıyor normal defter boyurunda ama tavsiyem 3g li al ben wifi li aldım telefonun internetini paylaşım yaparak kullanıyorum , retinanın kalitesi çok güzel . bide koyu renk almanı öneriyorum.
-
ElizaBeTH bunu yazdıarchair23 bunu yazdı
hocam retina olanda sadece ekran degil bildigim akdarıyla işlmcide farklı ben mini kullanıyorum ortalam 1 yıldır gayet menunum normal ipad gibi degil her yere taşınıyor normal defter boyurunda ama tavsiyem 3g li al ben wifi li aldım telefonun internetini paylaşım yaparak kullanıyorum , retinanın kalitesi çok güzel . bide koyu renk almanı öneriyorum.
Muhtemelen beyaz alicam...
Jelatinleri uzerinde sadece kobtrol amacli alinmis (kullanilmamis)...
Wifi olanini alicam...
Retina tavsiye eden arkadaslara tesekkurler ama tavsiyenizle arada 200 lira degil daha da fazla fark var o yuzden yine de sanirin tercihimi nornal ipad mini den kullanucam.
-
Mini alırsın bir arkadaşda retinalı görürsün dizlerini döversin :)
bende retinalısı var arkadaşta normali, kesinlikle aradaki farka değer
-
Ben daha cihazı almadım :D daha da alamam muhtemel ıhtımal de hanı ben konuda sormustum :)
İpad Mini Mi? İpad Mini2 (Retina) Mı? diye ... kendı soruma kendım cevap vereyım , KESINLIKLE İPAD MİNİ RETİNA :)
Kullanımı (hızı , işlemci) olsun , ekran olsun kesınlıkle MİNİ ye 5 basar :D -
Şimdi Reklamlar:

Sıfır İpad Mini Retina Bu konuya Özel Sadece 840 TL.
http://www.tahribat.com/Forum-Apple-Urunlerinden-Anlayanlar-Sifir-Ipad-Mini-195123/
-
zeybekustasi bunu yazdı
Şimdi Reklamlar:

Sıfır İpad Mini Retina Bu konuya Özel Sadece 840 TL.
http://www.tahribat.com/Forum-Apple-Urunlerinden-Anlayanlar-Sifir-Ipad-Mini-195123/
FIstik benim olacak :-)
Binicem ustune vurucam kirbaciii