İpad Mini Tablet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=zaQM-73WEtc

Burada var Türkçe karşılaştırmış.

Soruna gelirsek ; Türkiye'ye hazıranda gelmesi demek. Hemen hemen aynı fiyatta. Acelem yok beklerim dersen bekle. Fakat retina display iPad Mini gelir mi bilmem. Gelirse Apple'ın aq, ha bire yeni şey çıkartıyorlar kullanıcı kaybı demek olur ama bilmem.

Bana kalırsa yazılım ve yep yeni bir cihaz olabilir. iPhone 5s bi ihtimal ama hazirana kadar sanmam.

---

Benim için retinalısı retinasızı çok fark etmez dersen iPad Mini al. Bence tablette çok çok büyük bir öneme sahip değil.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    tri bunu yazdı

çok tsk edrım hocam son sorum mart ugubu retına ekran olan mını 2 cıkıcak denıyor ne yapmalı sence?

O mu çıkacak bumu çıkacak bekle falan derken daha çok beklersin.iPad Minide ips ekran var bildiğim kadarıyla ama ekran boyutundan dolayı retina ile arasındaki farkı pek anlayamazsın zaten.Bu arada başlık hatalı.İngilizce'de büyük i harfi yok.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    tri bunu yazdı

çok tsk edrım hocam son sorum mart ugubu retına ekran olan mını 2 cıkıcak denıyor ne yapmalı sence?

O mu çıkacak bumu çıkacak bekle falan derken daha çok beklersin.iPad Minide ips ekran var bildiğim kadarıyla ama ekran boyutundan dolayı retina ile arasındaki farkı pek anlayamazsın zaten.Bu arada başlık hatalı.İngilizce'de büyük i harfi yok.

Kesinlikle fark anlaşılmıyor.Ekran küçük olduğundan yan yana ipad4 ve ipad mini konduğunda hiçbir görüntü farkı olmuyor.Bence gönül rahatlığıyla al, ben aldığımdan beri internet vs işlerim için iphone umu kullanmayı bıraktım.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

akşamdan beri formları okuyorum soyle bişe dikkatimi cekti mesala 

benım alıcağım urun 900 tl dı teknolojix te bu tarz bir ürün var alınabılır mi?

http://www.teknolojix.com/?urun-43456-APPLE-IPAD-4-RETINA-DISPLAY-16GB-WI-FI-BEYAZ-A6X--P-iTH-.html

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ipad 4 yok, 3 dedikleri; new iPad adıyla çıktı ve retina display var. 4 dedikleride iPad mini oluyor ama 4. jenerasyon değil bu. iPad mini yeni bir şey, başka birşey.

iPad, iPad 2, New (yeni) iPad ve iPad Mini var. Kafanı karıştırma. iPad Mini iyidir.

http://www.apple.com/tr/ipad/compare/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

işlemci farkı var sanırım 

http://www.electroworld.com.tr/p/apple-ipad-retina-md513tu-a-16gb-wifi-white/ 

mesala bunda a6x işlemci var  new i pad yazanlarda a5x yazıyor kafam karıstı ıyıce :)

Toplam Hit: 2003 Toplam Mesaj: 17