Ipad Ten Windowsa Map Olmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    trampfd bunu yazdı

Documents kullanın, ücretsiz.

Aynı ağda olduğunuzda documentsin verdiği ip ye pc de browserdan bağlanıp sürükle bırak yaparak ipadin içine istediğinizi koyup alabilirsiniz.

hacı koyduğumuza nasıl bakcaz ? gene documents programından mı? mesela foto attım. fotoğraflarda gözükmez dimi ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    trampfd bunu yazdı

Aynı ağda olduğunuzda documentsin verdiği ip ye pc de browserdan bağlanıp sürükle bırak yaparak ipadin içine istediğinizi koyup alabilirsiniz.

hacı koyduğumuza nasıl bakcaz ? gene documents programından mı? mesela foto attım. fotoğraflarda gözükmez dimi ?

"Fotoğraflar" dediğin başka bir app, Documents başka bir app, Apple'ın mantığında uygulamaların hepsi birbirinden bağımsız çalışıyor. Ama fotoğraf ve videoları camera roll'a ekleyip ordan geri alma seçeneği ekstra özellik olarak Documents'da var.

Ehl-i Byte
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı

Iped ?

ne mizah be, vay anasını. zeka dolu

buna bi çizik atayım. 1 ay sonra böyle bişey bana da gerekecek gibi

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Documents ten maneul atarak hallettim işimi gördü Teşekkür ederim.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Aynen benimde modemde takılı harddisk var bağlanamıyorum ipadden

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    trampfd bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı
    trampfd bunu yazdı

"Fotoğraflar" dediğin başka bir app, Documents başka bir app, Apple'ın mantığında uygulamaların hepsi birbirinden bağımsız çalışıyor. Ama fotoğraf ve videoları camera roll'a ekleyip ordan geri alma seçeneği ekstra özellik olarak Documents'da var.

hacı oluyomuş çok güzel :D documents ile resmi Photos klasörüne hatta ordaki bi albüme atınca, Fotoğraflar appsinde gözüküyor. on numara oldu bu pro eyw

Toplam Hit: 1630 Toplam Mesaj: 17