Ipad Ten Windowsa Map Olmak
-
trampfd bunu yazdı
Documents kullanın, ücretsiz.
Aynı ağda olduğunuzda documentsin verdiği ip ye pc de browserdan bağlanıp sürükle bırak yaparak ipadin içine istediğinizi koyup alabilirsiniz.
hacı koyduğumuza nasıl bakcaz ? gene documents programından mı? mesela foto attım. fotoğraflarda gözükmez dimi ?
-
joe_black bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Aynı ağda olduğunuzda documentsin verdiği ip ye pc de browserdan bağlanıp sürükle bırak yaparak ipadin içine istediğinizi koyup alabilirsiniz.
hacı koyduğumuza nasıl bakcaz ? gene documents programından mı? mesela foto attım. fotoğraflarda gözükmez dimi ?
"Fotoğraflar" dediğin başka bir app, Documents başka bir app, Apple'ın mantığında uygulamaların hepsi birbirinden bağımsız çalışıyor. Ama fotoğraf ve videoları camera roll'a ekleyip ordan geri alma seçeneği ekstra özellik olarak Documents'da var.
-
GodKlaus bunu yazdı

Iped ?
ne mizah be, vay anasını. zeka dolu
buna bi çizik atayım. 1 ay sonra böyle bişey bana da gerekecek gibi
-
Documents ten maneul atarak hallettim işimi gördü Teşekkür ederim.
-
Aynen benimde modemde takılı harddisk var bağlanamıyorum ipadden
-
trampfd bunu yazdıjoe_black bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
"Fotoğraflar" dediğin başka bir app, Documents başka bir app, Apple'ın mantığında uygulamaların hepsi birbirinden bağımsız çalışıyor. Ama fotoğraf ve videoları camera roll'a ekleyip ordan geri alma seçeneği ekstra özellik olarak Documents'da var.
hacı oluyomuş çok güzel :D documents ile resmi Photos klasörüne hatta ordaki bi albüme atınca, Fotoğraflar appsinde gözüküyor. on numara oldu bu pro eyw