İpad Ve Yüzlerce Hediye,İstediğin Sayıda Çekilişe Katıl.
-
Hocalar yeni ve güvenilir bi sistem milli piyangoya bağlı ve yasal olarak çalışıyorlar.
Her Çekiliş için sadece 1 anket sorusuna cevap veriyorsunuz,10 dakikada hepsine katılabilirsiniz.
Tavsiye ederim,Burada buldum : http://www.internettenparakazanmak.us/bilgilendirme/ipad-ve-diger-yuzlerce-hediyeden-birini-kazanmak-istermisiniz.html
-
siteninalt tarafına dikkatli bakarsanız Bu Sitede Wordpress Kodları Kullanılmaktadır. ibaresi var. valla siteden kıllanmama neden oldu. madem bir sürü ödül verebiliyor neden daha iyi bir site yapmıyolar. bence altında bi bit yeneği var. ayrıca niye babasının hayrına bu işi yapsın ki.
-
osmaman bunu yazdı:
-----------------------------
siteninalt tarafına dikkatli bakarsanız Bu Sitede Wordpress Kodları Kullanılmaktadır. ibaresi var. valla siteden kıllanmama neden oldu. madem bir sürü ödül verebiliyor neden daha iyi bir site yapmıyolar. bence altında bi bit yeneği var. ayrıca niye babasının hayrına bu işi yapsın ki.
hoca sen yanlış siteye bakmışsın http://www.supercekilis.com -
osmaman bunu yazdı:
-----------------------------Hocam Sistem o sistem değil,ordan bilgi alıyorsun ve sayfaya yönleniyorsun o bildiğin blog.
-
ref yasak diye biliyorum hocam.
@osmaman
hocam senin dediğin yönlendiren site. ordaki linke tıklarsan gerçek siteyi görürsün.
-
sponsorlara bakılırsa sağlam yere benziyor,deneyicem,saolasın
-
insidae bunu yazdı:
-----------------------------:)
-
whatanlar bunu yazdı:
insidae bunu yazdı:
-----------------------------:)
-----------------------------telefona onay kodunu yollamadı hocam kac saate yollar ^^ :D
-
bna hmen gnderdi ama :)
-
numaramızı yazmak zorundamıyız bi sorun teşkil eder mi ?
-
numarayı yazdım 1 dakika dolmadan onay kodu geldi rastgele birkaç çekilişe katıldım bakalım hayrola :)