Iphone 15 Kamera Sokulunce Ne Olur?
-
Selam,
Kullanmakta oldugum iphone 15 pro `nun kamerasini sokup, arka kapagini kamera cikintilari olmayan duz bir traslanmis metal yada titanyum kestirip, kamerasiz hale getirmeyi dusunuyorum,
Aramizda cep telefonu tamircisi vs olan varsa soyleyebilir mi iphone ailesinde kamerayi anakarttan ayirip telefonu actigim zaman ne hata aliyorum?
ilk acilista hata verip geciyor mu yoksa zirt pirt kamera bozuk vs gibi bir sistem uyarisi veriyor mu?
daha da kotusu hic acilmamazlik yapiyor mu?tesekkur ederim.
-
Aramizda metal isleme isi yapan varsa yazarsa sevinirim, yeni arka kapak icin.
-
Açılışta hata verir o kadar. Bu dediğini yapan bir şirket var. Askerde kullanmak için isteyenler için kamerasız kasa satıyordu fakat destek verdikleri en yeni model SE 3 modeli.

-
Antikky bunu yazdı
hocam kılıflar için bu telefonların modelleri satılıyor etsy de, denk gelmiştim.
ordan tasarımı alıp, sonra yapacağın şeye göre çizip (tam nası yapacaksın anlamadığım için fikir yürütemedim) pcbway de falan ürettirebilirsin parçayı
fikir vermesi için azönce bi iş için çizdiğim 50x50x12mm parçanın fiyatı mesela

-
yolbulucu bunu yazdıAntikky bunu yazdı
hocam kılıflar için bu telefonların modelleri satılıyor etsy de, denk gelmiştim.
ordan tasarımı alıp, sonra yapacağın şeye göre çizip (tam nası yapacaksın anlamadığım için fikir yürütemedim) pcbway de falan ürettirebilirsin parçayı
fikir vermesi için azönce bi iş için çizdiğim 50x50x12mm parçanın fiyatı mesela

herşeyi bilmek zorunda mısın
-
Iphone 16 ya kadar beklicem, yeni cikan makinayi alir 2 kere ugrasmamis olurum.
-
hocam elektornik aksama dokunmadan sadece cam ver lenslerden olusan ust katmanı kesip traşlasan bi tık kalın olur belki senin dediğinden ama hatada vermez. kamera siyah çeker sadece ?
-
@osmansan bu konunun uzmanı
-
rakkoc bunu yazdı
hocam elektornik aksama dokunmadan sadece cam ver lenslerden olusan ust katmanı kesip traşlasan bi tık kalın olur belki senin dediğinden ama hatada vermez. kamera siyah çeker sadece ?

2 tane siparis verdim gelsin testler yapicam.
Tiraslamak pek mumkun degil gibi cunki siyah kamera lens cikintilari oynar plastik aksam gibi.
Gelsin lensler guncellerim.
-
ne için hocam ?
-
mkyb bunu yazdı
Kamerasız olsa bile çoğu birlikte izin vereceklerini sanmıyorum benim görev yaptığım karakolda tuşlu telefon bile yasaktı sadece belirli günlerde tuşlu telefonları verip sonra tekrar toplanıyordu.