Iphone 15 Kamera Sokulunce Ne Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Selam,

Kullanmakta oldugum iphone 15 pro `nun kamerasini sokup, arka kapagini kamera cikintilari olmayan duz bir traslanmis metal yada titanyum kestirip, kamerasiz hale getirmeyi dusunuyorum,

Aramizda cep telefonu tamircisi vs olan varsa soyleyebilir mi iphone ailesinde kamerayi anakarttan ayirip telefonu actigim zaman ne hata aliyorum?

ilk acilista hata verip geciyor mu yoksa zirt pirt kamera bozuk vs gibi bir sistem uyarisi veriyor mu?
    daha da kotusu hic acilmamazlik yapiyor mu?

tesekkur ederim.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Erkek

Aramizda metal isleme isi yapan varsa yazarsa sevinirim, yeni arka kapak icin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Açılışta hata verir o kadar. Bu dediğini yapan bir şirket var. Askerde kullanmak için isteyenler için kamerasız kasa satıyordu fakat destek verdikleri en yeni model SE 3 modeli.

https://noncam.com/

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    Antikky bunu yazdı

hocam kılıflar için bu telefonların modelleri satılıyor etsy de, denk gelmiştim.

ordan tasarımı alıp, sonra yapacağın şeye göre çizip (tam nası yapacaksın anlamadığım için fikir yürütemedim) pcbway de falan ürettirebilirsin parçayı

fikir vermesi için azönce bi iş için çizdiğim 50x50x12mm parçanın fiyatı mesela

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    Antikky bunu yazdı

hocam kılıflar için bu telefonların modelleri satılıyor etsy de, denk gelmiştim.

ordan tasarımı alıp, sonra yapacağın şeye göre çizip (tam nası yapacaksın anlamadığım için fikir yürütemedim) pcbway de falan ürettirebilirsin parçayı

fikir vermesi için azönce bi iş için çizdiğim 50x50x12mm parçanın fiyatı mesela

herşeyi bilmek zorunda mısın

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Erkek

Iphone 16 ya kadar beklicem, yeni cikan makinayi alir 2 kere ugrasmamis olurum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

hocam elektornik aksama dokunmadan sadece cam ver lenslerden olusan ust katmanı kesip traşlasan bi tık kalın olur belki senin dediğinden ama hatada vermez. kamera siyah çeker sadece ?

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

@osmansan bu konunun uzmanı 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı

hocam elektornik aksama dokunmadan sadece cam ver lenslerden olusan ust katmanı kesip traşlasan bi tık kalın olur belki senin dediğinden ama hatada vermez. kamera siyah çeker sadece ?

2 tane siparis verdim gelsin testler yapicam.

Tiraslamak pek mumkun degil gibi cunki siyah kamera lens cikintilari oynar plastik aksam gibi.

Gelsin lensler guncellerim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

ne için hocam ?

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo
    mkyb bunu yazdı

Kamerasız olsa bile çoğu birlikte izin vereceklerini sanmıyorum benim görev yaptığım karakolda tuşlu telefon bile yasaktı sadece belirli günlerde tuşlu telefonları verip sonra tekrar toplanıyordu.

Toplam Hit: 1774 Toplam Mesaj: 14
issiz bakkal...