İphone 3 Gs Elmada Kaldı Acil Yardım....
-
bnurullah bunu yazdı:
-----------------------------surum:5,0,1 (9A405)
MODEM FİRMWARE 05,16,05
MODEL:MC131FB
ÖNCEKİ VERSİYONU 3,1,3
AMA BENİM BİLDİGİM baseband VERSİYONU DUSURULEBINIRIYOR
-----------------------------He ben yanlış anlamışım iphone 4 senin, bozulan telefon kardeşinin ve iphone 3gs. 05.16.05 baseband'i iphone 3gs'ye 5.0.1'le gelen baseband. Hayır, şu an downgrade edilebilen bir iki baseband sürümü var bu onlardan birisi değil malesef. Ama şöyle bir şansın var ipad baseband'i olan 06.15.00'ı yükleyip unlock edebilirsin. Bu baseband'in downgrade'i hala yok ve bunu yüklersen telefonunun GPS'İ ÇALIŞMAZ. Ona göre.
-
yok arkadaş telefon yalamaya döndu yemın ederım yarın gıdıp bayılcaz 100 tl ne yaptıysam boş yınede sagolun arkadaşlar ugrastırdım sızıde ıkı gundur
-
En sonunda 4.1 çekebildim şuan çalışıyor allaha şukur ama gps çalışmıyor ve ipad baseband oldu
-
bnurullah bunu yazdı:
-----------------------------En sonunda 4.1 çekebildim şuan çalışıyor allaha şukur ama gps çalışmıyor ve ipad baseband oldu
-----------------------------Geçmiş olsun. Daha da hiçbir zaman orjinal iphone firmware i yükleyemeyeceksin :)
-
Custom firmware ile baseband'i değiştirmeden istediği versiyonu yükler. Stock firmware'den bir farkı yok zaten. Kaldıki jailbreak yapanlar asla stock firmware kullanmamalı bence.
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Custom firmware ile baseband'i değiştirmeden istediği versiyonu yükler. Stock firmware'den bir farkı yok zaten. Kaldıki jailbreak yapanlar asla stock firmware kullanmamalı bence.
-----------------------------