İphone 3G Görüşleriniz ?
-
video da cekiyorsun
mms de atiyor ve aliyorsun :) kim demis onu ?
pil degismiyormu ?
kim demis onu ? degistiren nasil degistirdi ?
2 yil kullanip cope atmak icinmi millet o kadar para bayiliyor ? hic mantigin aliyormu ? :)
-
ekmek tahtası gibi cihaz la,cok büyük
dokunmatik ekran rahat dğil ben daha yeni pda sattım arabada falan tek elle numara cevirmen menüde gezip dolaşman hele hele MESAJ yazman cok zor.
daha ucuza n95 alın 5mp carlz zeiss kamera ile keyfinize bakın derim ben sahsen
-
walla ben cok rahat sekilde arabada numara cewirip sms atabiliyoruım :) kullanicidan kullaniciya degisiyor sanirim.
-
Freak bunu yazdı:
-----------------------------video da cekiyorsun
pil degismiyormu ?
2 yil kullanip cope atmak icinmi millet o kadar para bayiliyor ? hic mantigin aliyormu ? :)
-----------------------------
abü pil olayını burda okuduğm bir haberden öğrendim..- Çıkarılabilir pili yok. 300-400 şarjdan sonra (1 yıl), fahiş paralar ödenerek değiştirilmek zorunda
http://www.tahribat.com/haberdetay.asp?id=1165
ama bizzat kullananlardan yorumları doğru alırsak süper olar (:
-
Freak bunu yazdı:
-----------------------------video da cekiyorsun
pil degismiyormu ?
-----------------------------
Bir kac yazilim ile video cekebiliyorsun.
Orijinal olanindan bahsetmistim. -
multimedya özellikleri ilgimi çekti arkadaşta 1.nesil iphone var beğendim. ama 3g 199 dolar olacak olmasıda iphone u düşünmemin nedeni açıkçası...
-
#Iphone 3G 'nin pili entegre diil yani deistirilebilir ..
#Full dokunmatik ekran bence cok guzel sadece tek tus var .. Tipki ipod touch gibi ..
# Birde arkadas yazmis 199$ die o sadece hava parasi 2yil kontrat yapman gerekli 39$ 'di kontratin aylik ucreti yanlis hatirlamiosam ..
#Turkiye 'de teknik servis var (bknz : www.iphoneservis.com)
#Amerikda 'yim buyuk ihtimalle 2G alcam ..
#Bu arada ebay 'de iphone 3G Unlocked (kirilmis hali = kontratsiz) 2000$ civari ..