İphone 3G’Nin Eksileri
-
havası yeter (:
-
Şahsi Yanıtlarım
* Bluetooth ile resim, müzik ve dosya transferi yok
Evet yok,bu bence bir eksi,ancak bluetooth kulaklıları vs.. destekliyor .
* MMS özelliği bulunmuyorçok gerekli bişey sanki zaten mms olsa hatunlardan kafayı yerdik yok nerdesin çek gönder falan..
* Pil çıkarılamıyor, değiştirilemiyor
Pil gerçekten çok güzel,1 saatte full şarj ediyor kendini ve söylendiği gibi kötü değil dayanıklı.* Video kayıt özelliği ve dijital yakınlaştırma yok
Kamera 2mp doğru fakat yüklenen yazılımlarla İphone çok kral bir alet oluyor, zOOM özelliği,video çekme özelliği de cabası* Görüntülü görüşme için 2. kamera takılamıyor
Türkiyede biz 2. kamera ile 3g olayını daha en az 4 yıl yaşayamayız bence,gerek yok 4gb internetten 29 ytl alanlar görüntülü konuşmadan 30 ytl almasını bilirler vergisiyle.* Arttırılabilir hafıza özelliği yok
Gözünüz Doysun hacım 8,16,32 gb :D* Flash videoları izleyemiyorsunuz
Doğrudur
* Java desteği yok
Doğrudur
* MP3 zil sesi yapamıyorsunuz
Programlar sayesinde 50 tane bile zilsesi yaparsınız kasmayın* iTunes programı olmadan müzik yükleyemiyorsunuz
Doğrudur.
* iPod aksesuarları ile uyumlu değil
Bırakın ipod aksesuarını ben sonny mp3 çalarımın kulaklığını takıyorum :DSesle arama yok
Çok gerekli sanki
* Tek bir mesaj silmek yok
Nah yok. Ben nasıl siliyorum ?
* XHTML tarayıcı yok, WAP sayfalarını görüntüleyemiyorsunuz
Denemedim hiç bilmiyorum* Telefondan bilgisayara müzik atamıyorsunuz
Denemedim bilmiyorum
* Türkçe dil desteği yok
Sonradan yüklersen imla klavuzu gibi oluyor alet :D* E-posta eklentisi olarak gelen MP3’leri kaydedemiyorsunuz
çok gerekli sanki,kim size bir mp3'ü e-mail ile atar ki ?* Dahili modem yok
Wireless olan heryerde havada karada girersin hacım. -
Cep telefonu konuşmak için kullanılan bir alettir.adı üstünde telefon :D
-
Profesor bunu yazdı:
-----------------------------Cep telefonu konuşmak için kullanılan bir alettir.adı üstünde telefon :D
-----------------------------
haklısın işte bu yüzden bir telefona bu kadar para verilmez günahtır :) -
Ahaha 3 parti yazılım yükleniyomuş yok alternatifleri varmış fiyatıda 1000 ytl
İtiraz edenlerin yok öşle böle diyenlerin alternatifleri war diyenlerin anlayamadığı tek nokta war ben burda telefon kötü telefon bi işe yaramaz demiyorum
Telefonun eksileri bunlar ben o parayı verip o telefonu kullanmam diyorum ki benim gibi düşünen geniş bir kitle olduğuda aşikar
Her nasıl brokoli sevmem diyen adama NİYE BROKOLİ SEVMEZSİN ÇOK YARARLI KETÇAP MAYONEZ DÖKERSEN TADI HAMBURGERE BENZER(3. parti yazılım gibi düşünün)
demiyosanız(normal bir insandan bahsediyorum) bununda hiç bi farkı yok...
-
bence oldukca zarif güzel bir telefon bazı özellikleri yok ama cokda gereklı degil onlar o zman kimse n73 aşagısı benzer özellklere sahip telefon kullanmasın hacı :/ karizması dokunmatigi eksik özelliklerini gormezden getirtir bence
saygılar { "alpn" sana bundan alacam sende kullan gor bak nası telefon nedir bu cekememezliğin hocam :P } şaka tabi çekememezlilik nie olsun dedıgın gibi ....
-
bknz 2004 model SX1, iphone'nun yaptığından daha fazlasını yapıyo ve 4 sene öncesinin teknolojisiyle
şimdi ise, bknz 2008 model openmoko
-
1011010 bunu yazdı:
-----------------------------bence oldukca zarif güzel bir telefon bazı özellikleri yok ama cokda gereklı degil onlar o zman kimse n73 aşagısı benzer özellklere sahip telefon kullanmasın hacı :/ karizması dokunmatigi eksik özelliklerini gormezden getirtir bence
saygılar { "alpn" sana bundan alacam sende kullan gor bak nası telefon nedir bu cekememezliğin hocam :P } şaka tabi çekememezlilik nie olsun dedıgın gibi ....
-----------------------------n73 altındaki telefonların hangisi 1500 ytl?
:D alırsan hyr dememde kullanmıycaımı söliyim sms yazmak ölüm basıyosun tuşa yandaki geliyo wireless ı ayrı dert arada kopuyo masanın altına sokuyosun çekmiyo vs vs:D