Iphone 3Gs 16 Gb Arıyorum (Manisa-İzmir)
-
Merhaba Arkadaşlar.
Cihazda aradığım nitelikleri:
Yazılım : 4.2.1 ve 4.3.1
yurtdışı ürünü ise sim kilidi kırılmış ve jailbreak yapılmıs olmalı
çok hafif çizikler olabilir.(ekran hariç)
pasaport kaydı yoksa -100 tl düşürerek alabilirim.
tüm aksesuarları orjinal ve calısır durumda olmalı
yurt içi ürünü ise bu özelliklere ilaveten +70 TL fazla verebilirim.
Max bütçe : 650 TL'dir. (en temiz ve iyi cihaz için) Manisa ve İzmirden elden teslim alabilirim yada imkan yoksa gg veya sahibinden üzerinden satın alabilirim.
Elimde 5800 expremusic vardır.1 yıllık cihaz.
bunu verip üstüne 350 TL verebilirim. ilgilenenler msj atsın. -
up
-
kuzende ön camı çatlak ve arkasında köşesinde çatlka vardı ön cama önden bakıcan çatlak olduğu görünmüyor yandan bakınca görüyor.
-
bu haldeki ve de gerekli tamirlerden sonraki istedgi fiyatı yazarsan sevinirim
ayrıca özelliklerini cihaz nerden hangi baseband yazılım vs vs?
lütfen ilgilenen arakdaslar bunları da belirtirse forum kirliliği yaratmamıs oluruz :))
teşekkürler..
-
3gs 32 gb kullanıyorum aynı zamana iphone 4'de var yalnız 3gs'in üzerine tanımam doğru karar
-
streetw1se bunu yazdı:
-----------------------------
bu haldeki ve de gerekli tamirlerden sonraki istedgi fiyatı yazarsan sevinirim
ayrıca özelliklerini cihaz nerden hangi baseband yazılım vs vs?
lütfen ilgilenen arakdaslar bunları da belirtirse forum kirliliği yaratmamıs oluruz :))
teşekkürler..
-----------------------------4.2.1 olarak görmüştüm hocam gerisini bilmiyorum
-
takip
-
Hem up lamıs olayım;
konuyu baltalamak istemem ama iphone u olabilenlerin ya da satanların ipod touch ı olma sansi da yuksek oldugundan, ufacıcık bir istekte de ben bulunayım buna bakan insanların görme şansına karşı.
Elinde ipod touch 3g ve ipod touch 4g olanlar bana ulasırlarsa sevinirim. İkinci el ve en ucuzundan hem 3g hem de 4g cihaz almam gerekiyor test cihazı olarak.
-
iPhone 3GS ararken iPhone 4 aldım arkadaşlar hemde 850 TL 'ye :) 8 saat kullanılmıs Gevey kartlı 16 GB Siyah
-
3 aylık iphone3gs var elimde kutulu herşeyi full 900 lira
-
streetw1se bunu yazdı:
-----------------------------
iPhone 3GS ararken iPhone 4 aldım arkadaşlar hemde 850 TL 'ye :) 8 saat kullanılmıs Gevey kartlı 16 GB Siyah
-----------------------------hayırlı ığırlu olsun arkadaşta sana 900'e kitleyecekti niye aldın .))