İphone 3GS Kilitlendi (Yardim)
-
Hocam 30 milyona yeni yazılım atacaksin (bilkom resmi teknik servisi.)
-
Valla 30 milyon verirdim vermesine de, yurtdisindayim malesef (: Kendim, custom firmware kurmayi deneyecegim. blackra1n denedim olmadi, iRecovery denedim olmadi. Bir de bunu deneyeyim. Bu arada sabahtir dfu modu dedigim aslinda restore modu imis, dfu moduna sokmayi da basardim aleti. Sanirim restore moduna girebilmesi jailbroken oldugunu gosteriyor. Arastirmalarim suruyor, bilgisi olanlar lutfen yardimi esirgemesin.
Edit Ilginc Gelisme: Saatlerdir pc ye bagli uzerinde ugrastigim aletin nasil olduysa sarji bitti. ACmaya calistim acilmadi. Tekrar pc'ye taktim su an sarj ekrani geliyor, hic bir tus kombinasyonu ile acilmiyor. Sarj olmasini bekleyecegim. Ama garip olan eger pcye takili iken sarj oluyorsa, saatlerdir takili olan aletin sarji nasil bitti? Sarj olmuyorduysa su an neden sarj oluyor? Ilginc...
-
iphone 3gs için hiç versiyon bilgisi vermemişsin..o yüzden versiyonu yükseltsen mi düzelir yoksa downgrade yaparsan mi düzelir bişey diyemiorum. o yüzden sana en kral sitenin linkini vericem pm ile.. az biraz bilgin warsa kendi başına çözüceksin.şimdiden kolay gelsin..
-
Tamamdir hocam sagolasin, ufak bir edit ekledim onceki posta belki bilgisi olan bir sey anlar. Telefonla ilgili bilgi veremem cunku ben de bilmiyorum, daha elima aldim, iki kurcaladim bozdum, versiyona falan bakmadan. Gerci nasil bakilacagini da bilmiyordum ya. Daha ilk iphone elime alisim, bismillah deyip bozdum.
Edit: Ancak soyle bir bilgi verebilirim, telefonu aldigimda gayet her sim karti calistiriyordu, 40-50 tane program yukluydu yani sanirim unlocked ve jailbroken'di demek oluyor bu.
-
recboot denedin mi?
-
her şey olur bilemeyiz..sen dediğim yerden en iyi bilgiyi alırsın..çok bilmenede gerek yok emin ol. biraz oku.zaten basitce anlatilmış orda herşey.
sen aldığında jailbreak yapılmış hatta fake imei girilmiş bile olabilir.. sen once telini acılır hale getir.yani sim çalışmasa bile ipod touch mış gibi bi açılsın cihaz ve menuler gelsin.gerekli programlar onunla ilgilenir merak etme :D senin ilk işlemin açılır hale getirmek için dogru restore dosyasini bulmak.... sonra sim unlock jailbreak onlar basit işler. tekrar kolay gelsin.
-
Tamam serwo hocam sagolasin.
RecBoot ogrendigim kadariyla recovery ekraninda takilan aletleri kurtariyor. Benim cihaz ise boot loop yapiyor, yani apple logosu geliyor normal bir sekilde, loading yapiyor, sonra kapanip tekrar aciliyor, yine loading yapiyor, sonra yine kapaniyor vs. Zaten su an bir islem yapamiyorum sarji bittigi icin. Azami sarj suresi nedir bunun? Yarim saattir falan sarjda ve hala tek kirmizi bar gorunuyor. Acmaya calisincada sarja tak diyor. Normal midir?