İphone 4
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
amerika'da kontratsız iphone satışı yok.
-----------------------------bu bilgiyi nerden biliyorsun?
-
bes para etmez aga cok sorunu cikiyor iphone 32 gbs al daha ii
-
Jailbreak yapan muhakkak wardır istanbulda. Hatta bi yerde dokuman wardı pc den anlıorsan biraz kendin bile yapabilirsin..
-
Arkadaşların dediği gibi AT&T Turkcell gibi bir telefon şirketi. Telefonu sana 2 sene boyunca sadece kendi şirketinle kullanma zorunluluğuyla 200$'a veriyorlar.
Jailbreak vuraşmak akıl işi gelmedi şahsen. App Store'dan alabilirsin orda satışı var ama 3 haftada teslim ediyorlar sanırım.
-
la bende almayı düşünüyom senin dediğin şekildede burda götümüzde patlayacak diye korkuyorum. açtırması kırdırması zart zurt bi sürü dert
-
Insallah en gec aralikta gelir turkiyeye :B
-
Jailbreak ile unlock aynı şey değil karıştırmayın, her telefon unlock olmaz. Özetle "kırılmış" bir cihaz lazım, onu da $200 gibi bir fiyata bulmak imkansız.
-
archair23 bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
amerika'da kontratsız iphone satışı yok.
-----------------------------bu bilgiyi nerden biliyorsun?
-----------------------------kontratsız derken aylık sınırlı bir bağlantı ücreti ödemeden alabilirsin; ancak onlarda da att locku var.
onlarda türkiye kadar olmasa da pahalı gene 32gb 3gs 700$ falandı.
-
up
şimdi arkdşlar ben alıcam bu teli herhlde 200 dolar artı bilmem ne ücreti filan taş çatlasa 1000 tl eder bugun haber bekliyorum fiyat konusunda hber vercekler 2 gün içinde kesin... Ama bir sorun kalıyor oda att lock jailbreak filan bunları ben ypabilrmiyim. sanırım türkiyede daha yok bunu yapan.. Yada alıp elimde bekletcem türkiyeye gelince patlatcam:D
-
beyler bu sabah amerika'dan gelmiş biri olarak hemen sizi aydınlatayım. amerikada iphone 4 16 gb 200 dolardır, doğrudur. lakin o kontratlı satışıdır. amerikada belli bir adres belirtmeniz, telefon numarası vermeniz ve 2 yıl boyunca her ay telefon kartınız için belli bir ödeme yapmanız gereklidir. amerika dışında yaşayan biri kontratsız alabilir sadece. onun da 16 gblik fiyatı 600 dolar. ben kontratsız iki tane 32 gb'lık iphone 4 aldım. henüz kırdırmadım. ikisi de kutusunda. faturalı. birini satabilirim isteyen bir mürit varsa.