Iphone 4 Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir ?
-
Adamlar sistemin anasını satmış valla Gevey ile sim kilidi kırmayı anlatıyor.
Tabi benim tercihim bu değil.
Bilmeyen ve görmeyenler için buyrun arkadaşlar
-
Hiç birşeye dikkat etmene gerek yok 2 bin 500 tl cebinde olduktan sonra. Öbür türlü ne kadar dikkat edersen et tökezliyorsun restore edince felan çok uğraştırıyor 3GS alırken yapmıştım öyle bir hata. Şimdi aldım orjinal türkiyeye yaal getirilmiş iphone4 ikimizde mutluyuz.
-
WilliamWallace bunu yazdı:
-----------------------------
Bir çok sitede pasaport hakkının satıldığını görüyoruz. Yalnız satan kişiler bir süre sonra bunun iptalini de dilekçe ile yapabildikleri için aman dikkat derim. En sağlamı bir tanıdıktan rica etmen olacaktır. Ama riske girmeye değer dersen google'da alınık pasaport hakkı vb. türevlerini deneyerek bazı sitelere ulaşabilirsin.
-----------------------------Anladım hocam teşekkür ederim yeterince bilgi verdin :)
çok saol valla :)
-
Rica ederim,ben Vodafone'dan alabilen şanslı azınlıktanım :) ama Turkcell'de çok sayıda var,Beyazı bile.
-
Pessimistic bunu yazdı:
Hiç birşeye dikkat etmene gerek yok 2 bin 500 tl cebinde olduktan sonra. Öbür türlü ne kadar dikkat edersen et tökezliyorsun restore edince felan çok uğraştırıyor 3GS alırken yapmıştım öyle bir hata. Şimdi aldım orjinal türkiyeye yaal getirilmiş iphone4 ikimizde mutluyuz.
-----------------------------2500 TL olsada hemen alsam hocam :) anlıyorum demek istediğini
-
WilliamWallace bunu yazdı:
Rica ederim,ben Vodafone'dan alabilen şanslı azınlıktanım :) ama Turkcell'de çok sayıda var,Beyazı bile.
-----------------------------Valla bakalım hayırlısı ile bende çekecem inşallah iphone'u :)
-
Amerika'dan aldim. 900 TL ohh kafam rahat. Turkiye'de kaziklanacagima varsin Gevey ile kullanayim. IOS 4.3.3 akar.
-
A-101 ler bile iphone 4 satmaya başlamış fiyatı 1.699 tl :D 26 Mayıs Perşembe günü
-
1400 e ben de satarım =) amerikan iphone 4faturalı sıfır kayitli herşeyi tamam yane :D