İphone 4 Takaslı HTC Desire HD (Fiyat Farkı Ödenecek)
-
sevgili mürid ve mürideler. daha önce elimde iphone 4 vardı simlocklu. pasaport kaydıdır carttır curttur bayağı bir masraf çıkarmıştı ve simlcokunuda aşamamıştım baktım masraf çıkartmaya devam edecek htc desire hd ile takas ettim. ancak takas ettiğim iphone yurt dışındaki abimden hediye olduğundan değerliydi ve kullanamamk içimde nükte olarak kaldı. Kesinlikle ve kesinlikle htc den memnun olmadığımdan değil android 2.3'ü bilenler bilir fazla söze gerek yok gerçekten harika telefon yemin ederim ama iphone kullanmak istediğimden dolayı takas düşünüyorum. cihaz sıfır denecek kadar temizdir garantisi devam etmektedir 1 yıllık da çalınma kaskosu mevcuttur 3 ay filan oluyor alınalı faturasına tam bakmadım. iphone 4 ile takas etmek isteyen olursa fiyat farkında anlaşırız (cüzi bir miktar veririm üstüne) takas yaparız. istanbulda olmanız yeter. verilecek iphone temiz ve kusursuz olmalı ve simlocklu yada geveyli kesinlikle kabul etmiyorum freesim olacak. düşünen arkadaşları bekliyorum. resimlerini koymaya lüzum görmedim kulaklığını kaybettim telefonun baika bir kulaklık kullanıyorum.şimdiden herkese kolay gele..
-
up
-
sadece kullanmak için istiyorsan 500 tl ye git ipod touch al aynısı , takas edilirmi o telefon hocam yazık degilmi babalar gibi telefon almışsın..
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
sadece kullanmak için istiyorsan 500 tl ye git ipod touch al aynısı , takas edilirmi o telefon hocam yazık degilmi babalar gibi telefon almışsın..
-----------------------------öylede o zamanda 2 cihaz oluyo hocam. diyorum bitane olsun tam olsun. gerçi zaten htc hd ile tam da.. işte içimde nükte kaldı diom ya :((
-
up cungurlup
-
"ukte" olmasın o...? :)
saka bi yana hacım cillop gbin iphone 4 elimde satılık bi aydr falan kullanıom...
uygun bi nakit teklifine tav olabilirim...
-
hkfull61 bunu yazdı:
saka bi yana hacım cillop gbin iphone 4 elimde satılık bi aydr falan kullanıom...
-----------------------------pm attım hacı :W
-
hkfull61 bunu yazdı:
-----------------------------kaç para kaç para :)
-
arkadaşlar konuyu baltalamak degildir amacım,
iphone 4 beyazı var amcamın,
fransadan geldi simfree ve sıfırdır,
fiyatı 1400 tl civarı olsa da tahribata özel indirim vardır,
eger almak istiyorsan sende el kaldır :)
-
someone_from_71 bunu yazdı:
arkadaşlar konuyu baltalamak degildir amacım,
iphone 4 beyazı var amcamın,
fransadan geldi simfree ve sıfırdır,
fiyatı 1400 tl civarı olsa da tahribata özel indirim vardır,
eger almak istiyorsan sende el kaldır :)
-----------------------------hocam ben sıfır almak sitemiyorum bence sen konuyu sahibinden.com a aç yada ayrı bir konu aç kendine. yumurtanın içinde yumurtamı olur terpiyesiz seni :P :D
-
aman öylesine açim dedim görünce hocam :) hem senn konuda uplanmış saplanmış olur :D hadi hayırlı takaslar