Iphone 4S Arızası
-
bütün arkadaşlara ilgisi için teşekkür ederim bir kaç gündür konuya bakamıyordum zorlu center daki apple dan randevu almaya calışıyorum gecen gece eylülün ta bilmem kacinda randevu boş gösterdi tıkladim derken hata verdi bi baktim 5 sanıye gecmeden randevular dolmuş ve şuan hiç randevu alamıyorum boş göstermiyor bakalım deniyorum randevu için bi gelişme olursa sizede bilgile veririm inşallah ama pek ümidim yok cünkü başka bi yere daha sordum orasıda 500 tl istedi...
Selametle ve sevgiyle kalın :))
-
tekrar diyorum bi sonuç çıkmazsa getir hocam bakalım
-
moustache bunu yazdı
tekrar diyorum bi sonuç çıkmazsa getir hocam bakalım
sagolasın dostum,
nıhayetınde zorlu center apple store dan randevu alabıldık ve telefonu ucretsız olarak yenısı ıle degıstıler ancak randevu almak tam bır zulüm... sonuc olarak genpaya kucak dolusu sevgılerımı sunuyorum 600 tl ısteyıp yoksul varlıklı fark etmez ınsanları boyle yolmaya calısmaları gıbı bır hıssıyat uyandırdılar, olayın sonuclanmasını bekledıgım için konuya gec cevap verdım.
Allah a emanet olun görüşmek dilegiyle :))
-
apple store ile genpa aynı zaten değişim fiyatları apple ın tüm dünyada aynı hocalar.
bişi değişmez yani.
zaten cihaz değişimini apple onayında yapıyorlar.
-
iphone arızası konusu açılmışken, çıkma beyaz iphone 4S ekranı lazım. bilginize.
-
PanxeR bunu yazdı
apple store ile genpa aynı zaten değişim fiyatları apple ın tüm dünyada aynı hocalar.
bişi değişmez yani.
Adam ucretsiz degistirdim demis
-
ZoRKaYa bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
bişi değişmez yani.
Adam ucretsiz degistirdim demis
oha ıslandıysa nasıl değiştiriyorlar ? :G çok garibime gitti a me ka.