Iphone 4S Cihazımı Pc Görmüyor
-
koray bunu yazdı
Yazılımsal olabilir hocam kabloda da başka bilgisayarda dene olmazsa,tekrar kur sürümü
hocam pcye bağlamadan tekrar sürüm nasıl yükleyebilirim ? laptopu açıyorum bakalım onda görecek mi
-
recovery moduna al hocam
-
koray bunu yazdı
recovery moduna al hocam
yuh öyle bile görmedi :D
-
Atorgani bunu yazdı
şarj ederkende aynı problemi yaşıyorsan telefoncudan yeni bir kablo al öyle dene, o şekilde de olmazsa şarj soketi girişi arızalıdır.
-
ehlikeyif bunu yazdıAtorgani bunu yazdı
şarj ederkende aynı problemi yaşıyorsan telefoncudan yeni bir kablo al öyle dene, o şekilde de olmazsa şarj soketi girişi arızalıdır.
şarjda olmuyor yani 1. olmasa 2. denememde mutlaka oluyor biraz sert takıyorum , telefoncuya geçerken uğradım abi bi kaç kablo dener misin pc de dedim 2 kablo denedi olmadı şarj soketi dedi değişcek 50 tl
-
Yaptırmadıysan ve İstanbul'daysan seni bi yere yönlendireyim
-
ehlikeyif bunu yazdı
istsnbul anadoludayım
-
Atorgani bunu yazdıehlikeyif bunu yazdı
istsnbul anadoludayım
Eminönü Mercan yokuşundan aşağı inerken katlı otopark var oraya inerken solda siirtli bi tamirci var, bir de doğu bankın çaprazında Altınhan var, köşeye yakın onun 1. katına çık güzel iş yapan bi tamirci var her ikisi de işin ehlidir.
-
şarj soketimi orjinal değiştirdim yine de görmüyor ? bağlantı sesi çıkıyor ama aygıt yüklenemiyor diyor bazen de birşey demiyor .s
-
Atorgani bunu yazdı
şarj soketimi orjinal değiştirdim yine de görmüyor ? bağlantı sesi çıkıyor ama aygıt yüklenemiyor diyor bazen de birşey demiyor .s
başka bir pc de denedin mi? cevabın evet ise, telefonuna jb yap, sonra sıfırdan tekrar yükle.