İphone 4S Ön Camı Kırıldı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuznunHikayesi
    HuznunHikayesi's avatar
    Erkek

kadikoyde ekranı satan bi han vardı tüm telefon malzemelerinin olduğu. yazıcıoğlu iş hanının oradaydı da nerdeydi gidince bakıniim bi orda en uygun buluru hallederiz hocam. servisler filan işi pahalıya patlatıyor ben kendi telefonumun ekranını kırdım adam bana 200e değiştiririrm dedim ben kendim 40tlye aldık ekran değiştirdim. 25i civarı istanbuldayım ordan bakınır özelden konuşuruz.

172* & 05-18-10 17:3x..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

hocam onlar ekran ve dokunmatik beraber, panel olarak değişiyor telefoncuların alış fiyatı değişiyor 70 tl gibi, istanbulda hasırcılar çarşısı var oradan temin edebilirsin, netten söküm videolarına bak kendin değiştirebilirsin yok uğraşamam dersen bi telefoncuya rica et makul bi işçilik fiyatına anlaş :) 

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Sen sat onu ben sana 5 satayım :D

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 8194 Toplam Mesaj: 14