İphone 4S Veya 4 Satanlar
-
bi kac ay once ip5 ile kapistirilan s3 su an 1200 lira 4sler 1700 civari. iphoneun piyasasi hic dusmuyo
-
S3 u ilk aldigim da insanlar iphone 5 ile takas yapar haldeydi.
Suan s3 u 4s ile takaslamiyor kimse.
-
iphone 4 satiyorum, sorunsuz. 600 lira dusunuyorum. sahibindende 750 civari fiyati. fiyat 1 haftaligina gecerlidir. ist ici elden teslim.
-
DarkFall bunu yazdı
iphone 4 satiyorum, sorunsuz. 600 lira dusunuyorum. sahibindende 750 civari fiyati. fiyat 1 haftaligina gecerlidir. ist ici elden teslim.
telefon kayıtlımı ?
-
juniourfalcon bunu yazdıDarkFall bunu yazdı
telefon kayıtlımı ?
bircok mesaj aldim ozellikleri vs detay yazamadim ks bakmayin. telefon hepsiburada.com dan alinma. kayit fln ugrasmadim ben faturasi mail olarak var.
arkadaslar telefon yeni gibi, siyah renklidir. arka on jelatinli ve koruyucu kapakla kullanilmistir, kapaginida vericem.
pazarlik teklif etmeyin, 1 hafta icerisinde satmak istedigimden fiyat budur. sadece metro guzergahlarinda elden teslim edebilirim.
DarkFall tarafından 09/Eki/13 14:37 tarihinde düzenlenmiştir -
yumulun beyler
http://www.bim-aktuel.com/2013/10/bim-11-ekim-iphone-5s-229900-tl-wwwbim.html
-
Kendi ıp4 ümü satıyorum şehir dışında olduğum için kargo benden :)
Iphone 4 8 GB siyah türkiye cihazı kutusu mevcut.1 tane en ufak bir çiziği yok tuş takımı bile ilk günkü gibi.
700 lira da ben istiyorum pazarlık sünnettir tabi.
-
house bunu yazdı
Kendi ıp4 ümü satıyorum şehir dışında olduğum için kargo benden :)
Iphone 4 8 GB siyah türkiye cihazı kutusu mevcut.1 tane en ufak bir çiziği yok tuş takımı bile ilk günkü gibi.
700 lira da ben istiyorum pazarlık sünnettir tabi.
ya zaten iphonede tuş takımı olmaz dokunmatik ekran :P
içmişmisin kardeş