İphone 4S'i İos 8.3 > İos 6.1.3 Düşürme
-
ehlikeyif bunu yazdı
bir telefonda 8.3 yüklü onda cydia da openssh arattığımda çıkıyor,
diğerinde 8.4 yüklü onda çıkmıyor. versiyon farkından mı kaynaklanıyor yoksa eksik yaptığım eklemem gereken repo mu var?
8.4 yüklü olan 8 GB model mi ?
-
8.4 var keşke güncellemeseydim diyorum 6.1.3 windows da yapmaya çalıştım
-> ./kloader pwnediBSS bundan sonra telefon kapandı çöktü sandım 2 3 dk açılmadı bastım tekrar itunes geldi kurtarma modu ardından idevicerestore yaptım olmaya başladı gibi birden waiting for device(restore falan diyordu) demeye başladı kaldı öyle sonrada zor kurtardım 8.4 döndürdüm tekrar olmuyordu :)) Mac da yapmaya calısacam artık.
not:iphone4s 16gb var
koray tarafından 10/Tem/15 22:40 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdıehlikeyif bunu yazdı
bir telefonda 8.3 yüklü onda cydia da openssh arattığımda çıkıyor,
diğerinde 8.4 yüklü onda çıkmıyor. versiyon farkından mı kaynaklanıyor yoksa eksik yaptığım eklemem gereken repo mu var?
8.4 yüklü olan 8 GB model mi ?
yok hocam 16 gb
-
chmod: cannot access "kloader" : No such file or directory diye hata veriyor.
*çözdüm: kloader dosyasını attığım dizine giriş yapıyor zaten, cd cd yazmaya gerek yok. direkt root çekince oldu.
şimdi ise
SSL_CTX_set_srp_password yordam giriş noktası, libcurl-4.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı. hatası veriyor.
*bunu da çözdüm: ilk yüklediğim openssl 64 bitti, 32 bitini de kurunca problem kalktı ortadan.
işlem başarılı, yükledim. fakat bütün rehber falan gitti. icloud'dan geri yükle dedim, 7.1.2 zamanında yedeklemişim icloud'a. yeni bir hesabı seçtim. tertemiz telefon oldu, canavar gibi şimdi.
AlbayHardal tarafından 11/Tem/15 03:59 tarihinde düzenlenmiştir -
AlbayHardal bunu yazdı
chmod: cannot access "kloader" : No such file or directory diye hata veriyor.
*çözdüm: kloader dosyasını attığım dizine giriş yapıyor zaten, cd cd yazmaya gerek yok. direkt root çekince oldu.
şimdi ise
SSL_CTX_set_srp_password yordam giriş noktası, libcurl-4.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı. hatası veriyor.
*bunu da çözdüm: ilk yüklediğim openssl 64 bitti, 32 bitini de kurunca problem kalktı ortadan.
işlem başarılı, yükledim. fakat bütün rehber falan gitti. icloud'dan geri yükle dedim, 7.1.2 zamanında yedeklemişim icloud'a. yeni bir hesabı seçtim. tertemiz telefon oldu, canavar gibi şimdi.
hocam bende de /kloader pwnediBSS yaptıktan sonra yazılar geldi telefon kapandı dfu moduna da almadı sonra kendim aldım olmadı cmd den yaptım kaldı öyle 8.4 jb 4s 16 gb =) openssl 32 bit mi yüklesem acaba
-
mkyb bunu yazdıehlikeyif bunu yazdı
4s 6.1.2. jb candır.
şu an 5 kullanıyorum ama 4s var elimde bir tane daha ona yükleyeyim. teşekkürler.
Not: 6 değil de 7'nin dosyasını indirsek 7 yide kurabilirz sanırım?
Olmaz sadece bu Sürüm oluyor. Ayrıca aynı Yöntem ile iPad 2'yede yüklenebiliyor
Yakında bu işlemleri tek tık ile yapacak Windows Uygulaması çıkacakmış
İpad 2 de deneyen var mı arkadaşlar ?
-
ipad 2 oluyormuş hocam ama bilmiyorum denemedim yok çünkü ))
-

İlk sayfadaki adımları uygulayın tek bir farkla ilk sayfadaki firmware indirdikten sonra dosya içindeki
Custom.ipsw yi ipad 2 nin ki ile değiştiriceksiniz , dosya bu aşağıdaki linkte
https://drive.google.co...ZRaE52U2M&usp=drive_web
Dosya ismini custom ipsw olarak değiştirip ilk indirdiğiniz klasör deki ile değiştirin diger adımlar aynı
Bu linkte ipad 2,1 ve 2.2 var cihazınız hangisi ise itunesten bakıp ona göre indirin -
başarıyla düşürdüm arkadaşlar :) 4s 8.4
-
mkyb bunu yazdı

İlk sayfadaki adımları uygulayın tek bir farkla ilk sayfadaki firmware indirdikten sonra dosya içindeki
Custom.ipsw yi ipad 2 nin ki ile değiştiriceksiniz , dosya bu aşağıdaki linkte
https://drive.google.co...ZRaE52U2M&usp=drive_web
Dosya ismini custom ipsw olarak değiştirip ilk indirdiğiniz klasör deki ile değiştirin diger adımlar aynı
Bu linkte ipad 2,1 ve 2.2 var cihazınız hangisi ise itunesten bakıp ona göre indirinKardeşim teşekkür ederim,ipad şuan kızımda oda istanbulda döndükleri zaman hemen uygulayacam.
Bu arada cihaz yeniden sürüm düşürdügü zaman jb limi oluyor ?
Yeniden kurulduktan sonra apple dan imza teyit etme olayını nasıl hallediyor acaba ?