İphone 4S'i İos 8.3 > İos 6.1.3 Düşürme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    ehlikeyif bunu yazdı

bir telefonda 8.3 yüklü onda cydia da openssh arattığımda çıkıyor,

diğerinde 8.4 yüklü onda çıkmıyor. versiyon farkından mı kaynaklanıyor yoksa eksik yaptığım eklemem gereken repo mu var?

8.4 yüklü olan 8 GB model mi ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

8.4 var keşke güncellemeseydim diyorum 6.1.3 windows da yapmaya çalıştım 

-> ./kloader pwnediBSS bundan sonra telefon kapandı çöktü sandım 2 3 dk açılmadı bastım tekrar itunes geldi kurtarma modu ardından idevicerestore yaptım olmaya başladı gibi birden waiting for device(restore falan diyordu) demeye başladı kaldı öyle sonrada zor kurtardım 8.4 döndürdüm tekrar olmuyordu :)) Mac da yapmaya calısacam artık.

not:iphone4s 16gb var

koray tarafından 10/Tem/15 22:40 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    ehlikeyif bunu yazdı

bir telefonda 8.3 yüklü onda cydia da openssh arattığımda çıkıyor,

diğerinde 8.4 yüklü onda çıkmıyor. versiyon farkından mı kaynaklanıyor yoksa eksik yaptığım eklemem gereken repo mu var?

8.4 yüklü olan 8 GB model mi ?

yok hocam 16 gb

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

chmod: cannot access "kloader" : No such file or directory diye hata veriyor.

*çözdüm: kloader dosyasını attığım dizine giriş yapıyor zaten, cd cd yazmaya gerek yok. direkt root çekince oldu.

şimdi ise

SSL_CTX_set_srp_password yordam giriş noktası, libcurl-4.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı. hatası veriyor.

*bunu da çözdüm: ilk yüklediğim openssl 64 bitti, 32 bitini de kurunca problem kalktı ortadan.

işlem başarılı, yükledim. fakat bütün rehber falan gitti. icloud'dan geri yükle dedim, 7.1.2 zamanında yedeklemişim icloud'a. yeni bir hesabı seçtim. tertemiz telefon oldu, canavar gibi şimdi.

AlbayHardal tarafından 11/Tem/15 03:59 tarihinde düzenlenmiştir

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek
    AlbayHardal bunu yazdı

chmod: cannot access "kloader" : No such file or directory diye hata veriyor.

*çözdüm: kloader dosyasını attığım dizine giriş yapıyor zaten, cd cd yazmaya gerek yok. direkt root çekince oldu.

şimdi ise

SSL_CTX_set_srp_password yordam giriş noktası, libcurl-4.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı. hatası veriyor.

*bunu da çözdüm: ilk yüklediğim openssl 64 bitti, 32 bitini de kurunca problem kalktı ortadan.

işlem başarılı, yükledim. fakat bütün rehber falan gitti. icloud'dan geri yükle dedim, 7.1.2 zamanında yedeklemişim icloud'a. yeni bir hesabı seçtim. tertemiz telefon oldu, canavar gibi şimdi.

hocam bende de /kloader pwnediBSS  yaptıktan sonra yazılar geldi telefon kapandı dfu moduna da almadı sonra kendim aldım olmadı cmd den yaptım kaldı öyle 8.4 jb 4s 16 gb =)  openssl 32 bit mi yüklesem acaba

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    ehlikeyif bunu yazdı

4s 6.1.2. jb candır.

şu an 5 kullanıyorum ama 4s var elimde bir tane daha ona yükleyeyim. teşekkürler.

Not: 6 değil de 7'nin dosyasını indirsek 7 yide kurabilirz sanırım?

Olmaz sadece bu Sürüm oluyor. Ayrıca aynı Yöntem ile iPad 2'yede yüklenebiliyor  

Yakında bu işlemleri tek tık ile yapacak Windows Uygulaması çıkacakmış  

İpad 2 de deneyen var mı arkadaşlar ?

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

ipad 2 oluyormuş hocam ama bilmiyorum denemedim yok çünkü ))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İlk sayfadaki adımları uygulayın tek bir farkla ilk sayfadaki firmware indirdikten sonra dosya içindeki 
    Custom.ipsw yi ipad 2 nin ki ile değiştiriceksiniz , dosya bu aşağıdaki linkte 
    https://drive.google.co...ZRaE52U2M&usp=drive_web 
    Dosya ismini custom ipsw olarak değiştirip ilk indirdiğiniz klasör deki ile değiştirin diger adımlar aynı 
    Bu linkte ipad 2,1 ve 2.2 var cihazınız hangisi ise itunesten bakıp ona göre indirin 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

başarıyla düşürdüm arkadaşlar :) 4s 8.4

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

İlk sayfadaki adımları uygulayın tek bir farkla ilk sayfadaki firmware indirdikten sonra dosya içindeki 
    Custom.ipsw yi ipad 2 nin ki ile değiştiriceksiniz , dosya bu aşağıdaki linkte 
    https://drive.google.co...ZRaE52U2M&usp=drive_web 
    Dosya ismini custom ipsw olarak değiştirip ilk indirdiğiniz klasör deki ile değiştirin diger adımlar aynı 
    Bu linkte ipad 2,1 ve 2.2 var cihazınız hangisi ise itunesten bakıp ona göre indirin 

Kardeşim teşekkür ederim,ipad şuan kızımda oda istanbulda döndükleri zaman hemen uygulayacam.

Bu arada cihaz yeniden sürüm düşürdügü zaman jb limi oluyor ?

Yeniden kurulduktan sonra apple dan imza teyit etme olayını nasıl hallediyor acaba ?

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
Toplam Hit: 5729 Toplam Mesaj: 36
ios iphone 4s ios 6.1.3 ios 8.3