İphone 5 Kullananlar Bi Bakabilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Kasma yapmıyor uzun sürede yapacağını sanmıyorum çünkü  iphone 4 ün ömrü çok uzun oldu , 32gb olması iyi keza 16gb gerçekten çok yetersiz kalıyor

Kurtlar tasma takmaz....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

Kasma konusunda sıkıntısı yok dyebilirim fakat pili artık teklemeye başladı çarçabuk bitiyor.

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

eğer güncelleme yapmadıysa birde jailbreak çakacaksın tadından yenmez

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pirefosyönel Üye
    Queltos
    Queltos's avatar
    Erkek

Bende iPhone 5 kullanıcısıyım güncel yazılım yüklü. Kasma falan hiç yok.

The brightest flame burns quickest!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

5 alma 5s olsa al derdim. 5 lerde genel olarak ekran sorunu çok fazla oluyor ekran oynaması fazladır. ios 7 olsada bir çok uygulama yüklemen için ios9 istiycek mecbur güncelliyceksin. 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek

iphone 4s ve ios 9.2.1 yüklü :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Son güncelleme geldiyse at çöpe hocam . Geçen gün telefon 15 dakika kendine gelmedi açtığım konuda millet beni taşlamıştı ideos x5te bile bu kadar sorun yaşamadım . İşin garip tarafı video çek dedim arkadaşa g3ü var atacaktım onunda kamera göçtü hatta sonraki konuşmaları filan çektiyse atarım . Şimdi servise yollayacağım . Ya benim telefonumda sorun var yada şu anda stabilite söz konusuysa ios alınmamalı . Yemediğim crush donmayan program açabildiğim kilit kalmadı 10 dakika boyunca . Bataryada çıkmıyor telefonu kapat aç bile yapamadım :)

6 kullanıyorum .

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

6S kullanıyorum ben geçenlerde Whatsapp ce İnstagram kullanırken bildiğin kastı cihaz. Ne oluyoruz dedim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ekran ufak geldiği için almaktan vazçgeçtim ancak dikkat ediyorum ios 9'dan sonra kasma şikayetleri dahada bir arttı. Apple artık yavaşlatmaktan ziyade bilerek kastırıyor cihazları.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek

Mustafa hocam arkadaşa Lazım almayacaksan fiyatı pm atar mısın? Burdan yazsan da olur.

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
Toplam Hit: 2390 Toplam Mesaj: 21
i̇phone