İphone 5 Kullananlar Bi Bakabilir Mi?
-
Kasma yapmıyor uzun sürede yapacağını sanmıyorum çünkü iphone 4 ün ömrü çok uzun oldu , 32gb olması iyi keza 16gb gerçekten çok yetersiz kalıyor
-
Kasma konusunda sıkıntısı yok dyebilirim fakat pili artık teklemeye başladı çarçabuk bitiyor.
-
eğer güncelleme yapmadıysa birde jailbreak çakacaksın tadından yenmez
-
Bende iPhone 5 kullanıcısıyım güncel yazılım yüklü. Kasma falan hiç yok.
-
5 alma 5s olsa al derdim. 5 lerde genel olarak ekran sorunu çok fazla oluyor ekran oynaması fazladır. ios 7 olsada bir çok uygulama yüklemen için ios9 istiycek mecbur güncelliyceksin.
-
iphone 4s ve ios 9.2.1 yüklü :)
-
Son güncelleme geldiyse at çöpe hocam . Geçen gün telefon 15 dakika kendine gelmedi açtığım konuda millet beni taşlamıştı ideos x5te bile bu kadar sorun yaşamadım . İşin garip tarafı video çek dedim arkadaşa g3ü var atacaktım onunda kamera göçtü hatta sonraki konuşmaları filan çektiyse atarım . Şimdi servise yollayacağım . Ya benim telefonumda sorun var yada şu anda stabilite söz konusuysa ios alınmamalı . Yemediğim crush donmayan program açabildiğim kilit kalmadı 10 dakika boyunca . Bataryada çıkmıyor telefonu kapat aç bile yapamadım :)
6 kullanıyorum .
-
6S kullanıyorum ben geçenlerde Whatsapp ce İnstagram kullanırken bildiğin kastı cihaz. Ne oluyoruz dedim.
-
Ekran ufak geldiği için almaktan vazçgeçtim ancak dikkat ediyorum ios 9'dan sonra kasma şikayetleri dahada bir arttı. Apple artık yavaşlatmaktan ziyade bilerek kastırıyor cihazları.
-
Mustafa hocam arkadaşa Lazım almayacaksan fiyatı pm atar mısın? Burdan yazsan da olur.