Iphone 5 Mi Samsung Galaxy S4 Mü (Hediye)
-
5 aya yakındır İphone 5 siyah kullanıyorum aldığımdan beri kılıfla ve ön arka filimle kullanıyorum en ufak soyulma yok. ama var diyenlerde var siyah için Beyaz kullanırım dersen beyaz al ama iphone al
-
leadertay bunu yazdı
5 aya yakındır İphone 5 siyah kullanıyorum aldığımdan beri kılıfla ve ön arka filimle kullanıyorum en ufak soyulma yok. ama var diyenlerde var siyah için Beyaz kullanırım dersen beyaz al ama iphone al
hocam bu soyulma kullanımdan kaynaklı mı? yoksa kasadan kaynaklı bir hata mı? bir de kılıf nasıl bir şey kullanıyorsun. iskin ler varmış da hoşuma gitmedi.
unbalanced tarafından 09/May/13 21:15 tarihinde düzenlenmiştir -
unbalanced bunu yazdıleadertay bunu yazdı
hocam bu soyulma kullanımdan kaynaklı mı? yoksa kasadan kaynaklı bir hata mı? bir de kılıf nasıl bir şey kullanıyorsun. iskin ler varmış da hoşuma gitmedi.
Belki bi parti malda söleyen çok çünkü ondan kullanımdan dolayı bu kadar adamın şikayet edeceğini sanmam bu benim kendi edindiğim tecrübelerden kaynaklı. Dört tarafı lastik arkası sert plastik kılıf kullanıyorum kalınlaştırıyor belki telefonu ama koruyor
-
leadertay bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdıleadertay bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
Özellik isterim dersen çekik gözlü 4,
Tasarım ve güzellik dersen Elma 5.
Samsung da olup iphone da olmayan ne özellik var ki
Hareket sensörlerini etkin kullanma vs şeyler..
Jb ile yapamayacağın hiçbirşey yok iphone da
Anroidde birşey yapmak için jb ye ihtiyacın yok o zaman.
-
PathfindeR00 bunu yazdıleadertay bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdıleadertay bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
Sıkıntılı bi durum ya işte herşeye açık bi telefon mu yoksa kendi içinde koca bir dev mi isteyene ?
-
leadertay bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdıleadertay bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdıleadertay bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
Sıkıntılı bi durum ya işte herşeye açık bi telefon mu yoksa kendi içinde koca bir dev mi isteyene ?
Biri ferrari biri lambo. Hadi ayır bakalım durumu :)
-
PathfindeR00 bunu yazdıleadertay bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdıleadertay bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdıleadertay bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
Biri ferrari biri lambo. Hadi ayır bakalım durumu :)
zevk ve renk diyelim yoksa uzarrrr gider bu mevzu :)