İphone 5 Sarsılınca Kapanıyor. Cebime Koyunca Kapanıyor.
-
arkadaşlar iphone 5 baş aşağı tuttuğumda, yatağın üzerine hafifçe attığımda, baş aşağı cebime koyduğumda ve aşağı yukarı salladığımda kapanıyor. Sonra telefonu aşağı şekilde tutup açıyorum açılıyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir ? karşılaşan oldumu acaba ?
-
Ekran filmi yada bataryayla alakalı bir sorun.
-
Martech bunu yazdı
Ekran filmi yada bataryayla alakalı bir sorun.
Bundan emin misiniz ? daha önce böyle bir tecrübeniz mi oldu acaba ?
-
Tecrübe daha değişik bir elektronik alet üzerinde yasanmıstır , büyük ihtimal ana kartta çatlak vardır , ya da kanallarda sızıntı vardır buda kısa devre yaptırır , bu sızıntıları bulamazlar çatlak düzeltilebilir lakin yollarda sızıntı varsa , kartı yenilemen gerektiğini söyliyeceklerdir.
-
sallama özelliğini kullanarak bir zararlı uygulama yapıyor olmasın ?
-
Bataryada temassızlık vardır.
-
başlığı düzelt hocam silerler mağdur kalırsın.
Dentist tarafından 11/May/14 20:42 tarihinde düzenlenmiştir -
5800 da basima geldi. cevap batarya temassizligi.
-
zalimadam bunu yazdı
sallama özelliğini kullanarak bir zararlı uygulama yapıyor olmasın ?
Telefona hard restart attım hemde kaçkere. ve geri yedekleme yapmıyorum. Direk kurulduğu gibi yani hiç birşey yüklemiyorum.
-
Mustafa bunu yazdı
Bataryada temassızlık vardır.
Bende inş buyüzdendir diyorum ama bilemedimde ne olabileceğini. Anakart olamsın diye korkuyorum. telefonu aşağı yukarı sallayınca içinden bir ses geliyor. yani birşeyler oynuyor hissediyorum.
-
Bataryadır o zaman. Eğer Istanbul'da isen Apple Store'dan uzman randevusu alıp götür. Uzmanla birlikte telefonu inceliyorsunuz duruma göre değişim bile verebilir. Tabi Apple özel garantisi dolmadıysa.