İphone 5 Sorunsallari
-
DevilKingtr bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
konu dışı olacak ama androidde niye face uygulaması bu kadar farklı ki :/
sonuçta 2 uygulama da facebook'dan resmi olarak çıkmıyor mu ? çifte standarta ne gerek var.
Android nedense hep 2.plan kardesim :(
sorma abi üvey evlat muamelesi görüyor :F
@mavigözlü
hacı haber kaynağını bi kontrol et istersen. bende de arada kendi kendine başlıca haberlere giriyor belki en yeniler seçili değildir ondan öyle yapıyordur.
android face uygulaması baştan sona fail zaten
-
jawsap67 bunu yazdı
konuyla alakasız ama bendeki facebookta saçmalıyor mesela bişeye 1dk önce diyor 2.ye 38dk önce diyor pc den bakıyorum arada 1 dünya şey var aslında neden böyle yapıyor bi ayarı var benmi görmüyorum

(Xperia Z)
facebook'un algoritması bu şekilde çalışır.
görmediğin gönderileri sana gösterir. menüden "Haber kaynağı" kısmının yanındaki "ayarlar" ikonunun üzerinde uzun bas, "En yeniler" seç gelir yeni gönderiler :)
-
bu gun ıphonede bı olay gordum 117 lıraya adamalar suya dayanıklı yapıyo bıldıgın suya sok cıakr yapıyo herıf vıdeo cektım atarım bı ara ızletırız :D
-
Hocam telefonu hangi firmadan aldin soylermisin
-
6.1.4 jailbreak çıkacakmı acaba? yoksa ios 7 ile mi gelecek.. şayet ios yedi boktan
-
scarletbeard bunu yazdı
Ankara forum avea bayi distributor garantisi altinda.
-
DevilKingtr bunu yazdıscarletbeard bunu yazdı
Ok tsk ederim bende iphone kullaniom ama daha bi sikinti gormedim cok sukur 5 de sikinti olabilir steve oldu sonucta
-
scarletbeard bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıscarletbeard bunu yazdı
Ok tsk ederim bende iphone kullaniom ama daha bi sikinti gormedim cok sukur 5 de sikinti olabilir steve oldu sonucta
Bakalim hocam pazartesi servise goturecem cihazii
-
eski telefonum samsung galaxy s 2 ydi iphone 5 hediye geldi s2 mi özluyorum :(