İphone 5İ İtunes Tanıyor Pc Tanımıyor
-
Hocalar interneti talan ettim ne denediysem olmadı nasıl uyuz bir sorundur anlamadım win 7 kullandığım zamanlarda yoktu bu sorun 8.1 de neden var anlamadım gerçi olay 8.1 ilede alakası yok kardeşimin pc ye bağladığımda problem olmuyor
usb den taktığımda eskiden resimleri filan almak sitediğimde disk olarark görüyor ve alıyordum şimdi o mevzu olmnuyor ne denediysem olmuyor itunese bağlanıyor fakat pc de görmüyor
usb driver sorunu var diye gördüm ama o da olmuyor
çözümünü bilen var mı beyler
-
itunes pişmanlıktır hocam itools yada ifunbox kullan için daha rahat eder :)
-
güncelleyelim
-
http://support.apple.com/kb/ts1538
5. Verify that the Apple Mobile Device USB Driver is installed
Bunu bi kontrol et haci.
-
Telefonu PC ye bağladığın anda ekranda "Trust This Computer?" diye bir uyarı çıkması lazım, o uyarıya "Trust" dersen böyle bir sorun yaşamaman lazım.
Sorun devam ederse iTunes'u komple yeniden yükle hacı.
-
i tunesi görüyor i tunes üzerinden herşeyi yapıyorum sıkıntı yok ben bilgisayarımda apple mobile device olarak görmek sitiyorum
disk olarak içine girmeyi -
SeRDaR bunu yazdı
i tunesi görüyor i tunes üzerinden herşeyi yapıyorum sıkıntı yok ben bilgisayarımda apple mobile device olarak görmek sitiyorum
disk olarak içine girmeyiEvet ben de buna yönelik yazmıştım zaten, dediklerimi yaptın mı?
iTunes'da görünmesi farklı, yeniden kurarsan usb sürücüleri yenilenir ve sorunun çözülebilir büyük ihtimalle.
-
trampfd bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
disk olarak içine girmeyiEvet ben de buna yönelik yazmıştım zaten, dediklerimi yaptın mı?
iTunes'da görünmesi farklı, yeniden kurarsan usb sürücüleri yenilenir ve sorunun çözülebilir büyük ihtimalle.
öyle bir uyarı hiç gelmiyor
-

Kabloyu taktığın an ekrana bu uyarının gelmesi lazım, gelmiyorsa sorun telefonda ya da kabloda olabilir, farklı kablo denemende fayda var.
-
trampfd bunu yazdı

Kabloyu taktığın an ekrana bu uyarının gelmesi lazım, gelmiyorsa sorun telefonda ya da kabloda olabilir, farklı kablo denemende fayda var.
başka bilgisayarda sorun yok bubilgisayara güven yada güvenme mevzusu geliyor kablodada sıkıntı yok ama benim notebook da olmuyor bu mevzu şuan itunesi yükledim şarj oluyor i tunes görüyor ama pc görmüyor
windows 8.1 pro N kullanıyorum -
Geçen benim notebook usb imde telefonu görmüyordu. Sıkıntı usb den ve yazılımsal olduğunu anladım. Usb port driver güncellemende fayda var.