Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
İphone 5'İ Yola Yapıştırdılar! Video
İphone 5'İ Yola Yapıştırdılar! Video
-
Apple'ın 3 günde 5 milyon satış başarısına ulaştığı iPhone 5'i Amsterdam'da yola yapıştırdılar. Sizce ne olmuş olabilir? O zaman videoyu izleyin.
24/09/2012 18:42
Apple, 14 Eylül'de tanıttığı iPhone 5 modelini aynı anda ön siparişe sunmuştu. 21 Eylül'de ABD başta olmak pek çok ülkede satışa sunuldu.
iPhone 5, pek çok kullanıcının dikkatini çekiyor. İnsanların özellikle iOS severlerin hayalini süslediği iPhone 5'i bir gün yolda yerde bulsanız ne yaparsınız?
Hollanda Armsterdam'da yola iPhone 5 yapıştırmışlar. Yapıştırılan telefonun etrafında kayıt alan gizli kamera olanı biteni görüntülüyor.
Böyle bir olay ülkemizde yaşansa belki o kaldırım taşını söküp, telefonla beraber alabilirler fakat Hollanda'da tepkiler biraz daha farklı. Dilerseniz videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.
http://www.youtube.com/watch?v=aRlOM3y4yG4&feature=player_embedded
-
sıkıyorsa türkiye de yola yapistirsinlar..
Asfalti sökerler amk :)
-
HoLyCat bunu yazdı
sıkıyorsa türkiye de yola yapistirsinlar..
Asfalti sökerler amk :)
Sökerim :))
-
süper viral reklam : "Millet üstüne tepiniyor zıplıyor ne kadar dayanıklı telefon."
-
Çok da farklı bir şey olmamış bence. Yine gelen geçen almak istemiş, uğraşan olmuş. Alamayanlardan telefona zarar vermek isteyenler olmuş. Türkiye'de yapsan çok da farklı olmazdı. Sıkıysa o telefonu aynı yere yapıştırmadan koy da gör bakalım kaç kişi niyetleniyor :)
-
bi akıllıda l3vy3 il3 dibin3 girip kaldırmamış
-
Allura bunu yazdı
bi akıllıda l3vy3 il3 dibin3 girip kaldırmamış
bu adamın da bankada trilyonu var, aylardır bi klavye almadı amk.
ya da direkt laptopu degistirmedi, düz mantık olmayalım.
Andrei tarafından 25/Eyl/12 03:18 tarihinde düzenlenmiştir -
VBDream bunu yazdı
süper viral reklam : "Millet üstüne tepiniyor zıplıyor ne kadar dayanıklı telefon."
Aynen. Hayvan gibi reklam yapmis adamlar.
Order@ bilmemne diye yazi yazmislar zaten. Ama telefon harbi dayanikli olmus. Drop testlerde falan 4-4s'deki hatalari gidermisler saglamlik konusunda.
-
Türkiyede olsa o telefon yerde yapışıp kalır. millet önce ben alcam diye telefon başında kavga eder birbirine girerler. sonra galip telefon başında nöbet tutarken bi tane yakını biryerlerden teli sökebilmek için malzeme almaya gider. ilk düşünülecek şeyde hilti
-
ben olsam üstüne sıçar giderdim mk :S hadi sokak ortasında sıçmak çok ağır kaçar derseniz işerdim sonra millet alsın mk alabiliosa :)
-
Hakkinen bunu yazdı
ben olsam üstüne sıçar giderdim mk :S hadi sokak ortasında sıçmak çok ağır kaçar derseniz işerdim sonra millet alsın mk alabiliosa :)
Sidik psikolpjik olarak tiksinc, . Adam eldiven giyer, yine alin.