İphone 5S 2.299 TL
-

11 Ekim'de Bim'e geliyormuş.Bence en uygun fiyat.
-
Paralel ithalat sanırım.
-
bim 1500 e satmalıydı :(
-
JackDaniels bunu yazdı
Paralel ithalat sanırım.
Bu paraya Bilkom garantili verecek hali yok.Zaten Bilkom'da ithalatçı.
-
bian insanların bim poşetinde ayfon taşıdıklarını düşündüm de ahaha :)
yalnız cidden en düşük fiyattan 300 lira çekmişler, bayram hediyesi olmuş, bütün fem hocaları zaten son model ayfon kullanıyo onlar alsa yeter.
-
bu paraya değmez yahu. iyi bi laptop parası resmen.
-
o değilde reklam yaparken niye ios 6 sürümünün resmini koymuşlar :) paralel ithalattan başka bir şey olmaz elimdeki iphone 5'i pazartesi sattım bayramdan sonra aksilik çıkmazsa bir abiden pasaport gelecek fotokopisini aldıktan yurtdışından iphone 5S sipariş verebilirim..
essan tarafından 09/Eki/13 17:52 tarihinde düzenlenmiştir -
para ganiyse, hani +1000 -1000 benim için çok önemli değil deniyosa alınabilir gayet :) :)
ama bu kadar para verilmez diyosanız yurtdışından almaya bakın, 3bin ler felan ney la bi telefona :D macbookpro alırsın illa elma kullancam diyosan :D -
-borcum var kurban kesemiyorum.
-hayırdır ne borcu var?
-ayfon aldık çocukla bana.
-
ilk kurulduğu 95-96 yıllarında herkes deşşak geçiyordu bimle + bimden alışveriş yapanlarla şimdi de dahil,
o dalga geçilen BİM bu zamana kadar kendi sektöründe türkiyenin en büyük perakendecisi haline gelerek ciro da migros gibi devleri solladı,
ülkemizde de petkim,petrol ofisi ve tupraş gibi devleri sollayarak 6.5 milyar dolar piysa değeri ile adeta bankalarla yarışır hale geldi.
kim derdi ki BİM bu hale gelecek diye,ben dahil kimse tahmin bile edemezdi...
-
kabadayi09 bunu yazdı
ilk kurulduğu 95-96 yıllarında herkes deşşak geçiyordu bimle + bimden alışveriş yapanlarla şimdi de dahil,
o dalga geçilen BİM bu zamana kadar kendi sektöründe türkiyenin en büyük perakendecisi haline gelerek ciro da migros gibi devleri solladı,
ülkemizde de petkim,petrol ofisi ve tupraş gibi devleri sollayarak 6.5 milyar dolar piysa değeri ile adeta bankalarla yarışır hale geldi.
kim derdi ki BİM bu hale gelecek diye,ben dahil kimse tahmin bile edemezdi...
Hocam ben BİM'in Le Porta sını bile seviyorum vala. 1,5 LT lik alıyorum litre az olduğu için hemen bitiyor asiti kaçtı sorunuda olmuyor :D