İphone 5S Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    Sanalcaptan bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    ArmadA bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

Şuan iphone5 kullanıyorum. Dokunmatiğinden memnunum. ancak şunu demeliyimki bu elimdeki iphone5, dünyada ne kadar android varsa hepsinin yarraaaanı yesin :D sik gibi telefon

androidin amk! bazı özellikleri  zik gibi amk. hele bide o google ın hizmetlerini sildirmeme zorla telde tutmaya çalışma + güncelemelerde kendi kafasına göre servis yüklemeye çalışma heleki durduk yerde SERVİS leri kendisinin başlatması deli ediyor beni. 2 haftadır özellikle dikkat ettim buna twitterla dropbox a hiç girmememe rağmen piç kurusu keni kendine çalıştırıyor sinir oluyorum lan örnekti. 

hea İOS unda vardır illa olumsuz yönleri ama amk telefonu 4s bile hala dünyanın parasına satılıyor eski nokia gibi telefonlar elden ele feci derecede pahalıya gidiyor ve üstelik fiyat ve perf bakımından 5s kıyaslamada geride kalsa bile bu böyle. Fuck The System :|

olm sen şimdi androidin sıkıntılarını sayıyorsun ya, ben androidden sonra iosa geçtim... şurada yaşadığım eksiklikleri ve sıkıntıları sana saysam heralde metin editörünün karakteri yetmez amk.. sikeyim iosu. heppppsini de geçtim. amk telefonuna müzik atmak bile ölüm ya. lan 2 tane müzik ekliycem listeye siliyorda siliyor ekliyorda ekliyor. müzik atıcam amk birtane müzik ya 

Sen müzik atmasını bilmiyorsan telefon ne yapsın :D ben sürüklüyorum yükleniyor . Bahane bulucanız ya yok müzik atamıyorum , yok bülllügü tutu diger cihazları görmüyor , yok kişiselleştiremiyosun ıvır zıvır . Kedi uzanamadıgı ciğere mundar dermiş .Çamur at izi kalsın hesabı bütün adroidler kral telefon ios beş para etmez demi ? Herkezin ihtiyaçları farklı farklıdır. Dolayısıyla kimi iphone seçer kimi android bunun tartışması olmaz.

lan ne alakası var kâmil :D amk sanki samsungun sahibiyimde appleye çamur atıcam. sokayım ikisine de. kedi uzanamadığı ciğer diyorsun da ben iphone kullanıyorum zaten şuanda sürekli ulaştığım birşey yani :D arkadaş sizi bana paraylamı veriyorlar yoksa forumda sizin gibi tipleri benmi çekiyorum çözemedim ki. her konuda var sizden birkaçtane. geçenlerde itunes'i indirdim bağlandım vs. aradan bir hafta geçti telefon bağlanmıyor sebep? itunesin yeni sürümü çıktı ya onu indiricem yada itunesi kullanamıycam. ulan tak androidde usb kablosunu neresine ne atıyosan at. gir google playa ne istiyosan yükle sadece bir gmail hesabı yetiyor. e şimdi iphone de yok icloud hesabı, yok itunes hesabı, yok yeni sürüm yüklemem lazım, telefonu şarj edicem yok aksesuar desteklenmiyor amk herşeyime karışıyo herşeyde bir sorun yaratıyor ya :D

Cigu bigule :(
Toplam Hit: 2611 Toplam Mesaj: 22