Iphone 5S İçin Klavye Uygulaması ..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Iphone 5s için rahat yazı yazabileceğim bir klavye arıyorum. bakındığımda hep emoji göndermek için geliştirmeler var. Parmaklarım büyük olduğundan bir harfi 1-2 kez kez silip tekrar ancak yazabiliyorum şu an. sade büyük tuşlu türkçe bir klavye uygulaması varmıdır?

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

benim de parmaklar büyük, ingilizce klavye kullanınca daha rahat yazabiliyorum

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    AlbayHardal bunu yazdı

Hocam hiç araştırdın mı , silip yazmak artık bıkkınlık verdi. telefonda tek memnun olmadığım yer diyebilirim 2,5 senedir kullanıyorum. gayet memnunum

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı
    AlbayHardal bunu yazdı

Hocam hiç araştırdın mı , silip yazmak artık bıkkınlık verdi. telefonda tek memnun olmadığım yer diyebilirim 2,5 senedir kullanıyorum. gayet memnunum

araştırıp whatsapp web'i buldum hocam. telefonda mesaj yazmaktan vazgeçtim.

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    AlbayHardal bunu yazdı
    siyahbereli bunu yazdı
    AlbayHardal bunu yazdı

araştırıp whatsapp web'i buldum hocam. telefonda mesaj yazmaktan vazgeçtim.

ahaha güzel )

Go keyboard diye birşey buldum ona bakınıyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

Klavyeyi QWERTY yapın biraz daha iyi olacaktır.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    Delegado_Zero bunu yazdı

Klavyeyi QWERTY yapın biraz daha iyi olacaktır.

Qverty seçip bıraktım. uygulamaların da pek bir farkı yok muş

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sırf bu klavye olayı yüzünde 5S'imi satmak zorunda kalmıştım. İsviçreli saat ustaları gibi ufacık ekranda bit kadar tuşlara basacağım diye gözleri bozuyordum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cahitnuri
    cahitnuri's avatar
    Erkek

google keyboard başarılı kaydırarak yazma ve googledan direk arama yapıp gif, video vb. paylaşımlar yapmak için çok rahat oluyor. Bir de hızlıca tanımlayıp sonraki kelime önerisinde bulunması başarılı.
    http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-4749610/Google-s-Gboard-smart-keyboard-new-key-updates.html burada da videosu var.

bir de swiftkey güzel hoş rahat kullanım sağlıyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek

Ben de iPhone klavyesinin saçma sapan tahminleri yüzünden(haciz yerine haviz yazıyorum havlu öneriyor) Android'de kullandığım SwiftKey'e geçtim. Bir iki gün sonra iPhone klavyesinden daha düşük verim aldığımı farkettim. Bir textboxa dokunduğunuzda iPhone klavyesi 0.3 saniyede açılıyosa SwiftKey bazen 0.5 bazen 1 saniyede açılıyor. Bazen buga giriyor numeric klavye yerine normal klavyesini açıyor. Bazen açılmıyor iPhone klavyesi geliyor. Ama Androidden bildiğim kadarıyla 1-2 ay kullandıktan sonra sadece birkaç harfe basarak bile istediğiniz cümleleri kurabiliyosunuz. Kaydırarak yazma özelliği de muazzam çalışıyor ben kullanmasam da. Ama tahminimce sonradan eklenen bir klavye olduğu için iPhone klavyesi kadar stabil çalışmadığı zamanlar oluyor.

Şafak 1152!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    CaniSokucu bunu yazdı

Ben de iPhone klavyesinin saçma sapan tahminleri yüzünden(haciz yerine haviz yazıyorum havlu öneriyor) Android'de kullandığım SwiftKey'e geçtim. Bir iki gün sonra iPhone klavyesinden daha düşük verim aldığımı farkettim. Bir textboxa dokunduğunuzda iPhone klavyesi 0.3 saniyede açılıyosa SwiftKey bazen 0.5 bazen 1 saniyede açılıyor. Bazen buga giriyor numeric klavye yerine normal klavyesini açıyor. Bazen açılmıyor iPhone klavyesi geliyor. Ama Androidden bildiğim kadarıyla 1-2 ay kullandıktan sonra sadece birkaç harfe basarak bile istediğiniz cümleleri kurabiliyosunuz. Kaydırarak yazma özelliği de muazzam çalışıyor ben kullanmasam da. Ama tahminimce sonradan eklenen bir klavye olduğu için iPhone klavyesi kadar stabil çalışmadığı zamanlar oluyor.

iOS'ta şifre yazarken otomatik olarak orjinal klavyeye geçer hocam güvenlik için.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 1895 Toplam Mesaj: 12
ios klavye iphone 5 klavye