Iphone 5S İçin Klavye Uygulaması ..
-
Iphone 5s için rahat yazı yazabileceğim bir klavye arıyorum. bakındığımda hep emoji göndermek için geliştirmeler var. Parmaklarım büyük olduğundan bir harfi 1-2 kez kez silip tekrar ancak yazabiliyorum şu an. sade büyük tuşlu türkçe bir klavye uygulaması varmıdır?
-
benim de parmaklar büyük, ingilizce klavye kullanınca daha rahat yazabiliyorum
-
AlbayHardal bunu yazdı
Hocam hiç araştırdın mı , silip yazmak artık bıkkınlık verdi. telefonda tek memnun olmadığım yer diyebilirim 2,5 senedir kullanıyorum. gayet memnunum
-
siyahbereli bunu yazdıAlbayHardal bunu yazdı
Hocam hiç araştırdın mı , silip yazmak artık bıkkınlık verdi. telefonda tek memnun olmadığım yer diyebilirim 2,5 senedir kullanıyorum. gayet memnunum
araştırıp whatsapp web'i buldum hocam. telefonda mesaj yazmaktan vazgeçtim.
-
AlbayHardal bunu yazdısiyahbereli bunu yazdıAlbayHardal bunu yazdı
araştırıp whatsapp web'i buldum hocam. telefonda mesaj yazmaktan vazgeçtim.
ahaha güzel )
Go keyboard diye birşey buldum ona bakınıyorum.
-
Klavyeyi QWERTY yapın biraz daha iyi olacaktır.
-
Delegado_Zero bunu yazdı
Klavyeyi QWERTY yapın biraz daha iyi olacaktır.
Qverty seçip bıraktım. uygulamaların da pek bir farkı yok muş
-
Sırf bu klavye olayı yüzünde 5S'imi satmak zorunda kalmıştım. İsviçreli saat ustaları gibi ufacık ekranda bit kadar tuşlara basacağım diye gözleri bozuyordum.
-
google keyboard başarılı kaydırarak yazma ve googledan direk arama yapıp gif, video vb. paylaşımlar yapmak için çok rahat oluyor. Bir de hızlıca tanımlayıp sonraki kelime önerisinde bulunması başarılı.
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-4749610/Google-s-Gboard-smart-keyboard-new-key-updates.html burada da videosu var.
bir de swiftkey güzel hoş rahat kullanım sağlıyor. -
Ben de iPhone klavyesinin saçma sapan tahminleri yüzünden(haciz yerine haviz yazıyorum havlu öneriyor) Android'de kullandığım SwiftKey'e geçtim. Bir iki gün sonra iPhone klavyesinden daha düşük verim aldığımı farkettim. Bir textboxa dokunduğunuzda iPhone klavyesi 0.3 saniyede açılıyosa SwiftKey bazen 0.5 bazen 1 saniyede açılıyor. Bazen buga giriyor numeric klavye yerine normal klavyesini açıyor. Bazen açılmıyor iPhone klavyesi geliyor. Ama Androidden bildiğim kadarıyla 1-2 ay kullandıktan sonra sadece birkaç harfe basarak bile istediğiniz cümleleri kurabiliyosunuz. Kaydırarak yazma özelliği de muazzam çalışıyor ben kullanmasam da. Ama tahminimce sonradan eklenen bir klavye olduğu için iPhone klavyesi kadar stabil çalışmadığı zamanlar oluyor.
-
CaniSokucu bunu yazdı
Ben de iPhone klavyesinin saçma sapan tahminleri yüzünden(haciz yerine haviz yazıyorum havlu öneriyor) Android'de kullandığım SwiftKey'e geçtim. Bir iki gün sonra iPhone klavyesinden daha düşük verim aldığımı farkettim. Bir textboxa dokunduğunuzda iPhone klavyesi 0.3 saniyede açılıyosa SwiftKey bazen 0.5 bazen 1 saniyede açılıyor. Bazen buga giriyor numeric klavye yerine normal klavyesini açıyor. Bazen açılmıyor iPhone klavyesi geliyor. Ama Androidden bildiğim kadarıyla 1-2 ay kullandıktan sonra sadece birkaç harfe basarak bile istediğiniz cümleleri kurabiliyosunuz. Kaydırarak yazma özelliği de muazzam çalışıyor ben kullanmasam da. Ama tahminimce sonradan eklenen bir klavye olduğu için iPhone klavyesi kadar stabil çalışmadığı zamanlar oluyor.
iOS'ta şifre yazarken otomatik olarak orjinal klavyeye geçer hocam güvenlik için.