folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder İphone 5S İcloud Sorunsalı

İphone 5S İcloud Sorunsalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek

Arkadaşlar malum telefondan yurtdışından geldi. Halamın kendi telefonu arızalı diye atmışlar kenara babamda getirmiş.

Telefonu yaptırdım sorunsuz şekilde açılıp kapanıyor. Fakat bilindiği üzere çalıntı cihazlar için apple icloud etkinleştirmesi çıkarmıştı. O yüzden icloud hesabını bilmeden telefon aktif olmuyor giriş ekranında kalıyor.

Kuzenler ne mail adresini biliyor ne de şifresini. Sadece mail adresiyle ilgili 1-2 tahmin var  o kadar. Çözümü illegal yoldan bulmaya çalışacağım. Fatura için arama yapıyorlar şuan.

Bu konuda herhangi bir çözüm üretmiş başarabilen müritler yardımcı olurmusunuz

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Fatura yoksa cihaz çöp. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tereke34
    tereke34's avatar
    Erkek

hocam ben öyle bir sorun çözmedim ama 5s in bluetooth sorunu vardı, apple ı aradım. Onlar bana factory format attırdı, o apple kimliğini, icloud hesabını felan en baştan giriyordum. Gerçi sorun çözmediler ama bir factory format olayını araştır. Birde nasıl yapıldığını hatırlayamadım.

Nova Vida !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek
    tereke34 bunu yazdı

hocam ben öyle bir sorun çözmedim ama 5s in bluetooth sorunu vardı, apple ı aradım. Onlar bana factory format attırdı, o apple kimliğini, icloud hesabını felan en baştan giriyordum. Gerçi sorun çözmediler ama bir factory format olayını araştır. Birde nasıl yapıldığını hatırlayamadım.

factory formattan sonrada yine mutlaka soracaktır icloud hesap bilgilerini çünkü ilk açıldığında eşleşti hesap ve iphone.

Shsh ile downgrade işe yarar mı ki ya da bu işleme şu durumda başlayabilirmiyim ki?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek

ya da apple müşteri hizmetlerinde çalışan biri :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

ios kaç bypass edilebilir belki.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    ZaZu bunu yazdı

ya da apple müşteri hizmetlerinde çalışan biri :)

Apple Türkiye bir şey yapamıyor cihazlara. Fatura ibraz edilirse Apple TR aracılık yapıyor, Genel Merkezden açılıyor kilit. İngiltere'deydi sanırım.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek

hiç güncelleme yapılmadıysa ios 7 dir.  bypasstan sonra cihaz cihaz normal kullanıma geçiyor mu ki? 

mkyb, bu konuda baya bi şikayet var. Kimisi hemen aradım açtılar falan diyor nette. Tabi tam içeriği bilmiyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Aramızda kalsın Ebay'de açtığını iddaa eden şahıslar var ancak güvenilir mi bilmem. Muhtemelen Apple İngiltere çalışanıdır. El altından açıyorlardır.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Aramızda kalsın Ebay'de açtığını iddaa eden şahıslar var ancak güvenilir mi bilmem. Muhtemelen Apple İngiltere çalışanıdır. El altından açıyorlardır.

denk geldi ancak iyi para istiyor itler :) fatura bulunmuş inşallah faturayla işlemi yaptıracağım. Ancak halamın adına benim konuşmamda sıkıntı çıkarırlar mı acaba? Özel bilgiler sorulsa telefonda halada bilmez ne bok yicez bilmiyom :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

hocam ios 7 icloud bypass youtubedeki videolara bak şansına olur belki :) çöpe atacağına dene .

Toplam Hit: 6103 Toplam Mesaj: 28
iphone iphone 5s