İphone 5S İcloud Sorunsalı
-
Arkadaşlar malum telefondan yurtdışından geldi. Halamın kendi telefonu arızalı diye atmışlar kenara babamda getirmiş.
Telefonu yaptırdım sorunsuz şekilde açılıp kapanıyor. Fakat bilindiği üzere çalıntı cihazlar için apple icloud etkinleştirmesi çıkarmıştı. O yüzden icloud hesabını bilmeden telefon aktif olmuyor giriş ekranında kalıyor.
Kuzenler ne mail adresini biliyor ne de şifresini. Sadece mail adresiyle ilgili 1-2 tahmin var o kadar. Çözümü illegal yoldan bulmaya çalışacağım. Fatura için arama yapıyorlar şuan.
Bu konuda herhangi bir çözüm üretmiş başarabilen müritler yardımcı olurmusunuz
-
Fatura yoksa cihaz çöp.
-
hocam ben öyle bir sorun çözmedim ama 5s in bluetooth sorunu vardı, apple ı aradım. Onlar bana factory format attırdı, o apple kimliğini, icloud hesabını felan en baştan giriyordum. Gerçi sorun çözmediler ama bir factory format olayını araştır. Birde nasıl yapıldığını hatırlayamadım.
-
tereke34 bunu yazdı
hocam ben öyle bir sorun çözmedim ama 5s in bluetooth sorunu vardı, apple ı aradım. Onlar bana factory format attırdı, o apple kimliğini, icloud hesabını felan en baştan giriyordum. Gerçi sorun çözmediler ama bir factory format olayını araştır. Birde nasıl yapıldığını hatırlayamadım.
factory formattan sonrada yine mutlaka soracaktır icloud hesap bilgilerini çünkü ilk açıldığında eşleşti hesap ve iphone.
Shsh ile downgrade işe yarar mı ki ya da bu işleme şu durumda başlayabilirmiyim ki?
-
ya da apple müşteri hizmetlerinde çalışan biri :)
-
ios kaç bypass edilebilir belki.
-
ZaZu bunu yazdı
ya da apple müşteri hizmetlerinde çalışan biri :)
Apple Türkiye bir şey yapamıyor cihazlara. Fatura ibraz edilirse Apple TR aracılık yapıyor, Genel Merkezden açılıyor kilit. İngiltere'deydi sanırım.
-
hiç güncelleme yapılmadıysa ios 7 dir. bypasstan sonra cihaz cihaz normal kullanıma geçiyor mu ki?
mkyb, bu konuda baya bi şikayet var. Kimisi hemen aradım açtılar falan diyor nette. Tabi tam içeriği bilmiyorum
-
Aramızda kalsın Ebay'de açtığını iddaa eden şahıslar var ancak güvenilir mi bilmem. Muhtemelen Apple İngiltere çalışanıdır. El altından açıyorlardır.
-
mkyb bunu yazdı
Aramızda kalsın Ebay'de açtığını iddaa eden şahıslar var ancak güvenilir mi bilmem. Muhtemelen Apple İngiltere çalışanıdır. El altından açıyorlardır.
denk geldi ancak iyi para istiyor itler :) fatura bulunmuş inşallah faturayla işlemi yaptıracağım. Ancak halamın adına benim konuşmamda sıkıntı çıkarırlar mı acaba? Özel bilgiler sorulsa telefonda halada bilmez ne bok yicez bilmiyom :D
-
hocam ios 7 icloud bypass youtubedeki videolara bak şansına olur belki :) çöpe atacağına dene .