folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder İphone 5S İphone 5C Canlı Yayın ! (Sabit Konu)

İphone 5S İphone 5C Canlı Yayın ! (Sabit Konu)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

Sadece deneme amaçlı yazıyorum.

Bu konu forumun ortasınamı sabitlenmiş.

Test 1-2-3

Edit: Değilmiş.

Kumanaga tarafından 12/Eyl/13 09:23 tarihinde düzenlenmiştir

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

5c nin fiyatı amerikada 99 dolar olacak mı açıklanmış ben mi yanlış bilgi aldım eğer öyleyse türkiyede fiyatı ne olacak bunun 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

5c nin fiyatı amerikada 99 dolar olacak mı açıklanmış ben mi yanlış bilgi aldım eğer öyleyse türkiyede fiyatı ne olacak bunun 

abi kontratlı fiyatı o :) 2 yıl kontratlı alırsan 99 dolara veriyolar telefonu :) heycan yapmayın 

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

normal 5, 5c ve 5s in karsılastıla mı oldugu bi dokuman falan var mı? yada kısaca özetleyebilecek olan?

iPhone 5 ve 5s arasındaki tek fark Şarj süresi oda çok uçurum seviyelerde değil ha iPhone 5 ha 5s hiç bir fark yok en fazla Renk seçeniğidir oda Gold iPhone 5S için hiç değmez almaya. 5c iPhone satılır oda alıp hava atmak isteyenlere gider zaten telefonun renklerinden belli daha çok kızlara gidecek bir telefon işte :) Apple'dan birtek Mac alırım başka ürüne gerek yok ilerde onuda batırmazlar inş :) iPhone 5C'de 5S'ten farkı yok teknik olarak daha ince daha kalın filan gibi mevzuları :) sırf ucuz olduğu için 5C'nin satışı tavan yapacaktır.

sezeruludag tarafından 12/Eyl/13 14:39 tarihinde düzenlenmiştir

Hatasız Kod Olmaz... :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı
    HoLYSeRo bunu yazdı

5s e 199$ dediler 16 gb için Türkiye fiyatı ne olur hocalar ?

2 yıl kontratlı fiyatı o. Avrupa fiyatı yine 600 küsür €, tr fiyatı da girerken 2500 tl olur yine

600 küsürü kurcalama hocam 699 euro yazıyo almanya sitesinde :d

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    sezeruludag bunu yazdı
    RotKerim bunu yazdı

normal 5, 5c ve 5s in karsılastıla mı oldugu bi dokuman falan var mı? yada kısaca özetleyebilecek olan?

iPhone 5 ve 5s arasındaki tek fark Şarj süresi oda çok uçurum seviyelerde değil ha iPhone 5 ha 5s hiç bir fark yok en fazla Renk seçeniğidir oda Gold iPhone 5S için hiç değmez almaya. 5c iPhone satılır oda alıp hava atmak isteyenlere gider zaten telefonun renklerinden belli daha çok kızlara gidecek bir telefon işte :) Apple'dan birtek Mac alırım başka ürüne gerek yok ilerde onuda batırmazlar inş :) iPhone 5C'de 5S'ten farkı yok teknik olarak daha ince daha kalın filan gibi mevzuları :) sırf ucuz olduğu için 5C'nin satışı tavan yapacaktır.

Hocam bu yazınla baya saçmalamışsın.

http://www.apple.com/iphone/compare/

buraya bakmanı tavsiye ediyorum. 5 ile 5s arasındaki en önemli fark işlemci, biri a6 işlemci biri 64 bit mimariye sahip yeni a7 işlemci

Ayrıca 5 te olmayıp 5s te ilk defa kullanılan parmak izi teknolojisi ve daha önce hiçbir iphoe da olmayan m7 coprocessor.

m7 nedir dersen

http://www.forbes.com/sites/ewanspence/2013/09/10/how-the-m7-motion-co-processor-will-improve-the-iphone-5s-battery-life-and-performance/

Ayrıca ufak tefek kamera ve flash iyileştirmeleri falan var.

İphone 5 in satıştan kaldırılmasının sebebi zaten iphone 5c nin 5 ile aynı donanım özelliklerine sahip olması. Millet metal kasa 5 te yamuluyor falan diyordu 5c ile artık yamulmayacak işte.

Ayrıca 5s kontratsız $649

5c kontratsız $549

torpedo_XL tarafından 12/Eyl/13 14:55 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 7357 Toplam Mesaj: 57