İphone 5S İphone 5C Canlı Yayın ! (Sabit Konu)
-
Sadece deneme amaçlı yazıyorum.
Bu konu forumun ortasınamı sabitlenmiş.
Test 1-2-3
Edit: Değilmiş.
Kumanaga tarafından 12/Eyl/13 09:23 tarihinde düzenlenmiştir -
5c nin fiyatı amerikada 99 dolar olacak mı açıklanmış ben mi yanlış bilgi aldım eğer öyleyse türkiyede fiyatı ne olacak bunun
-
Lotus bunu yazdı
5c nin fiyatı amerikada 99 dolar olacak mı açıklanmış ben mi yanlış bilgi aldım eğer öyleyse türkiyede fiyatı ne olacak bunun
abi kontratlı fiyatı o :) 2 yıl kontratlı alırsan 99 dolara veriyolar telefonu :) heycan yapmayın
-
RotKerim bunu yazdı
normal 5, 5c ve 5s in karsılastıla mı oldugu bi dokuman falan var mı? yada kısaca özetleyebilecek olan?
iPhone 5 ve 5s arasındaki tek fark Şarj süresi oda çok uçurum seviyelerde değil ha iPhone 5 ha 5s hiç bir fark yok en fazla Renk seçeniğidir oda Gold iPhone 5S için hiç değmez almaya. 5c iPhone satılır oda alıp hava atmak isteyenlere gider zaten telefonun renklerinden belli daha çok kızlara gidecek bir telefon işte :) Apple'dan birtek Mac alırım başka ürüne gerek yok ilerde onuda batırmazlar inş :) iPhone 5C'de 5S'ten farkı yok teknik olarak daha ince daha kalın filan gibi mevzuları :) sırf ucuz olduğu için 5C'nin satışı tavan yapacaktır.
sezeruludag tarafından 12/Eyl/13 14:39 tarihinde düzenlenmiştir -
deja-vu bunu yazdıHoLYSeRo bunu yazdı
5s e 199$ dediler 16 gb için Türkiye fiyatı ne olur hocalar ?
2 yıl kontratlı fiyatı o. Avrupa fiyatı yine 600 küsür €, tr fiyatı da girerken 2500 tl olur yine
600 küsürü kurcalama hocam 699 euro yazıyo almanya sitesinde :d
-
sezeruludag bunu yazdıRotKerim bunu yazdı
normal 5, 5c ve 5s in karsılastıla mı oldugu bi dokuman falan var mı? yada kısaca özetleyebilecek olan?
iPhone 5 ve 5s arasındaki tek fark Şarj süresi oda çok uçurum seviyelerde değil ha iPhone 5 ha 5s hiç bir fark yok en fazla Renk seçeniğidir oda Gold iPhone 5S için hiç değmez almaya. 5c iPhone satılır oda alıp hava atmak isteyenlere gider zaten telefonun renklerinden belli daha çok kızlara gidecek bir telefon işte :) Apple'dan birtek Mac alırım başka ürüne gerek yok ilerde onuda batırmazlar inş :) iPhone 5C'de 5S'ten farkı yok teknik olarak daha ince daha kalın filan gibi mevzuları :) sırf ucuz olduğu için 5C'nin satışı tavan yapacaktır.
Hocam bu yazınla baya saçmalamışsın.
http://www.apple.com/iphone/compare/
buraya bakmanı tavsiye ediyorum. 5 ile 5s arasındaki en önemli fark işlemci, biri a6 işlemci biri 64 bit mimariye sahip yeni a7 işlemci
Ayrıca 5 te olmayıp 5s te ilk defa kullanılan parmak izi teknolojisi ve daha önce hiçbir iphoe da olmayan m7 coprocessor.
m7 nedir dersen
Ayrıca ufak tefek kamera ve flash iyileştirmeleri falan var.
İphone 5 in satıştan kaldırılmasının sebebi zaten iphone 5c nin 5 ile aynı donanım özelliklerine sahip olması. Millet metal kasa 5 te yamuluyor falan diyordu 5c ile artık yamulmayacak işte.
Ayrıca 5s kontratsız $649
5c kontratsız $549
torpedo_XL tarafından 12/Eyl/13 14:55 tarihinde düzenlenmiştir