İphone 5S Mi 6 Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı
    kasv4 bunu yazdı

beyler 5s sıfırı 1300 tl suan benim alcagım 6 fiyatı 1600 tl ikinci el tanıdıktan hangisi sizce?

5s im vardi suya dustu 6s aldik iki tane inan ki elime aldim pisman oldum neyin hizi gerek allah askina kocaman telefon insan eliyle kullanamiyorsun. Simdi yine 5s kullaniyorum. verdigin paraya karsi aldigin hizmet oranlarsanda oyle bir hizmet almiyorsun 5s ile 6s arasinda en belirgin ozelikler hiz oke. kamera vs oke birde yazilimsan ekrana sert basinca sagladigi sey ama bunlarin hepsini nekadar kullaniyorsun yada ihtiyacin var dersen inanki 5s abi 6 da yamuluyor egiliyor 6s diyim sana gereksiz arti inanki bir yerde cikarirken acayip utaniyorsun sunu dusun aslinda ihtiyacin olmayan biseyi sirf daha iyi candy crush oynadiginda hani hemen cikmista almis olan kitlede oluyorsun . Benim derin cozumlemem bu . 

senin ilaç SE

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDCouRaGe
    MaDCouRaGe's avatar
    Erkek

Bencede SE al hocam hatta kapalı kutu bile bulursun 1800 e falan

NORMALİDE BİZİ BULMAZ Kİ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Sorman bile hata 6,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atorgani
    Atorgani's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı
    kasv4 bunu yazdı

beyler 5s sıfırı 1300 tl suan benim alcagım 6 fiyatı 1600 tl ikinci el tanıdıktan hangisi sizce?

5s im vardi suya dustu 6s aldik iki tane inan ki elime aldim pisman oldum neyin hizi gerek allah askina kocaman telefon insan eliyle kullanamiyorsun. Simdi yine 5s kullaniyorum. verdigin paraya karsi aldigin hizmet oranlarsanda oyle bir hizmet almiyorsun 5s ile 6s arasinda en belirgin ozelikler hiz oke. kamera vs oke birde yazilimsan ekrana sert basinca sagladigi sey ama bunlarin hepsini nekadar kullaniyorsun yada ihtiyacin var dersen inanki 5s abi 6 da yamuluyor egiliyor 6s diyim sana gereksiz arti inanki bir yerde cikarirken acayip utaniyorsun sunu dusun aslinda ihtiyacin olmayan biseyi sirf daha iyi candy crush oynadiginda hani hemen cikmista almis olan kitlede oluyorsun . Benim derin cozumlemem bu . 

Aynen 5s kullanıcısıyım elim normal insan elinden küçük tek elle mükemmel kullanıyorum 

Param olsa se alırdım 

neyi neden yaptığını bilmiyor, sonra da ölüp gidiyorsun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

Az daha bekle 7 al.Ayrıca bataryası çıkmıyormuş iphone un.Göz önünde bulundur.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı

Bence de iPhone SE.. 6'da ciddi bükülme sorunu var..

Bende 6S var kardeşimde 6 telefonu düşürdü bir kez camı çatladı daha sonra farkettik bükülmüş.. O anda oldu daha sonra bilemiyoruz ama olmuş.. :)

Kendine İyi Bak ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    MaDCouRaGe bunu yazdı

Bencede SE al hocam hatta kapalı kutu bile bulursun 1800 e falan

64 gb lık var o fiyata?

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 2450 Toplam Mesaj: 18
5s #iphon6