İphone 5S Türkiye Fiyatı Belli Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

neleri var amk ya kaç yaşındalar hala ıphone 5s almadan ölmücem-bana rahat yok gibi konuşan mallar var salaklar var abi :D gülüp geçiyorum 

ne desen boş bu malaklara telefon lan bu telefon o kadar para verilirmi amk ya ne iş yapıyo bu tel ? soruyorum mallara çok hızlı diyolar lan amk 

2-3 sn ile dünyayı mı  kurtarıyon diyince ses seda yok yiyecek o kazığı çünkü velhasıl kelam yinede tercih meselesidir ama benim tercihimde bunu 

alanlar birince kalite salakdır.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

keşke 4bin tl olsa..bizim halkımız mal...

en basiti; evde internet kullanıyorsunuz.ne o 8mbit e kadar mış yok kotaymış yok suymus buymus...

yurt dışındayım kullandıgım internet 120mbit.verdiğim para 50tl kota vs yok.hatta başvuru yaparken adam dedi ki ilk 3 ay 240mbit verelim istiyorsanız dedi.

burdan şuna gelecem.türkiyede teknoloji mi yok ? herkes mal gibi evde oturursa isyan etmezse adamda sana geçirir.

iyi geçirmeler türkiyem..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

keşke 4bin tl olsa..bizim halkımız mal...

en basiti; evde internet kullanıyorsunuz.ne o 8mbit e kadar mış yok kotaymış yok suymus buymus...

yurt dışındayım kullandıgım internet 120mbit.verdiğim para 50tl kota vs yok.hatta başvuru yaparken adam dedi ki ilk 3 ay 240mbit verelim istiyorsanız dedi.

burdan şuna gelecem.türkiyede teknoloji mi yok ? herkes mal gibi evde oturursa isyan etmezse adamda sana geçirir.

iyi geçirmeler türkiyem..

Iyi gecirtmeler olcakti o. Abi cok param olssda vermem o aptal tele 3000 lira. ukraynada fiyati 1500$ 16gblik olani. Neyse durum bu yasizk 1500 $ sokam apple simdi gelip derler amk adamlar bu teli uretmek icin bi dunya para harciyolar hakki bu para dicekler. Benim dicek pek bisem kalmadi basarilar almaya calisanlara

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

iphone 5 kdv dahil 2000 e verebilirim turkcell çıkışlı sıfır. :) s ini sallayın bakın pahalıymış da :D hediye aldım hatun beğenmedi lan 5s istiyormuş.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

darty biraz uçmuş bence http://www.istanbulbilisim.com.tr/apple-iphone-5s-16gb-gumus-cep-telefonu-fiyati,69101.html?ref=kiyas.la

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

iphone 5 kdv dahil 2000 e verebilirim turkcell çıkışlı sıfır. :) s ini sallayın bakın pahalıymış da :D hediye aldım hatun beğenmedi lan 5s istiyormuş.

haci abi mumkunse sen hatunu degistir hediye begenmemek neymis :) 

bu arada 5 i satip da 5s almak isteyenler, yapmayin gencler bi fark yok aralarinda

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Bir de bunun için günlerce çadır kurup alınca çılgınlar gibi sevinen ve daha alamayanlar(Almanya'nın şiveli söylenişi gibi oldu) tarafından alkışlanan versiyonları mevcut. Iphone aldım bakın, ben de insanım...

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
Toplam Hit: 6371 Toplam Mesaj: 48