İphone 5S Türkiye Fiyatı Belli Oldu
-
neleri var amk ya kaç yaşındalar hala ıphone 5s almadan ölmücem-bana rahat yok gibi konuşan mallar var salaklar var abi :D gülüp geçiyorum
ne desen boş bu malaklara telefon lan bu telefon o kadar para verilirmi amk ya ne iş yapıyo bu tel ? soruyorum mallara çok hızlı diyolar lan amk
2-3 sn ile dünyayı mı kurtarıyon diyince ses seda yok yiyecek o kazığı çünkü velhasıl kelam yinede tercih meselesidir ama benim tercihimde bunu
alanlar birince kalite salakdır.
-
keşke 4bin tl olsa..bizim halkımız mal...
en basiti; evde internet kullanıyorsunuz.ne o 8mbit e kadar mış yok kotaymış yok suymus buymus...
yurt dışındayım kullandıgım internet 120mbit.verdiğim para 50tl kota vs yok.hatta başvuru yaparken adam dedi ki ilk 3 ay 240mbit verelim istiyorsanız dedi.
burdan şuna gelecem.türkiyede teknoloji mi yok ? herkes mal gibi evde oturursa isyan etmezse adamda sana geçirir.
iyi geçirmeler türkiyem..
-
Ekerci bunu yazdı
keşke 4bin tl olsa..bizim halkımız mal...
en basiti; evde internet kullanıyorsunuz.ne o 8mbit e kadar mış yok kotaymış yok suymus buymus...
yurt dışındayım kullandıgım internet 120mbit.verdiğim para 50tl kota vs yok.hatta başvuru yaparken adam dedi ki ilk 3 ay 240mbit verelim istiyorsanız dedi.
burdan şuna gelecem.türkiyede teknoloji mi yok ? herkes mal gibi evde oturursa isyan etmezse adamda sana geçirir.
iyi geçirmeler türkiyem..
Iyi gecirtmeler olcakti o. Abi cok param olssda vermem o aptal tele 3000 lira. ukraynada fiyati 1500$ 16gblik olani. Neyse durum bu yasizk 1500 $ sokam apple simdi gelip derler amk adamlar bu teli uretmek icin bi dunya para harciyolar hakki bu para dicekler. Benim dicek pek bisem kalmadi basarilar almaya calisanlara
-
iphone 5 kdv dahil 2000 e verebilirim turkcell çıkışlı sıfır. :) s ini sallayın bakın pahalıymış da :D hediye aldım hatun beğenmedi lan 5s istiyormuş.
-
-
RETRET bunu yazdı
iphone 5 kdv dahil 2000 e verebilirim turkcell çıkışlı sıfır. :) s ini sallayın bakın pahalıymış da :D hediye aldım hatun beğenmedi lan 5s istiyormuş.
haci abi mumkunse sen hatunu degistir hediye begenmemek neymis :)
bu arada 5 i satip da 5s almak isteyenler, yapmayin gencler bi fark yok aralarinda
-
Bir de bunun için günlerce çadır kurup alınca çılgınlar gibi sevinen ve daha alamayanlar(Almanya'nın şiveli söylenişi gibi oldu) tarafından alkışlanan versiyonları mevcut. Iphone aldım bakın, ben de insanım...