İphone 6 Arıyorum
-
Sayın Mürid(e)lerim
5C kullanıyorum ve hem ağırlığından hemde ekran küçüklüğünden çok yakınmaya başladım,
6 almaya karar verdim üstüne koyup yada uygun fiyatlı bi cihaz olursa nakitte olur
kozmetik yönden bi beklentim yok sadece kamera, kulaklık, wifi, şebeke, sorunsuz çalışsın touch ID de bozuk olur sorun değil dış camda çatlak kazada cizik vs hiç önemli değil yapılabilir bi sorunuda olsa alırım yaptırır kullanırım
sahibinden, letgo da falan çok dolandım ama böyle ucuz hep uzak yada istanbul izmir çıkıyor güvenmekte çok zor 1 aydan fazla arıyorum en son bide buraya yazayım dedim bakalım belki çıkar,
paramız TBT ye nasip olsun.
Edit: cihaz için bütçem 1300 tldir bu fiyattaki cihazlarınızın ile üste konuşalım fazla bütcem yok malesef
emnimax tarafından 28/Nis/17 18:49 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Sserkan bunu yazdı
6 alırsan pişman olursun kağıt gibi telefon yamuluyor :)
Sorun değil ki telefonu ben dikkatli kullanıyorum ;)
-
Ayrıca.5c almayı düşünüyorum.Fikriniz?
-
Ben 2 senedir dikkatli kullanıyorum.ne koruma kabı ne ekran koruyucu ama geçen gün bisiklet yarışında sırtıma koydum , yarış bittiğinde bi baktım telefon 2-3 derece ortadan eğilmiş :D
-
Diğer modellerde de oluyor mu =)
-
Sserkan bunu yazdı
Bende ilk çıktığı günden beri kullanıyorum ama yamulma yaşamadım.
Hocam evlilik aşamasındayım o yüzden elimde tutuyorum yoksa bende değiştirecektim.
-
Ar0fer bunu yazdıSserkan bunu yazdı
Hocam evlilik aşamasındayım o yüzden elimde tutuyorum yoksa bende değiştirecektim.
hocam son sürümde yavaşlık-kasma oluyor mu?
-
Ar0fer bunu yazdıSserkan bunu yazdı
Hocam yüzlerce 6 gördüm %80'i yamuluyor yada yamulma adayı. Varsa çevrenizde bi 6S'i bükmeye çalışın dediğimi anlarsınız :)
-
La olm siz telefonu kullanmak için mi alıyosunuz bükmek için mi :D ne sorununuz var da bükmeye çalışıyosunuz ya
-
2.100 TL ye 64 GB 6 PLUS SPACE GRAY
pazartesi kargo edeyim
yaninda usb kablo + adaptör + 100 tl lik verus armor kılıf + ekran filmi takılı.
gönderilecektir. turkcell den alındı garantisi 2 ay önce doldu.