İphone 6 Ekran Değişimi Uygun Fiyatlı Yapabilecek Olan
-
genius bar. fiyat uygun değil; ancak pişman etmez, memnun eder.
-
absconder bunu yazdı
Hocam merhaba, daha ucuza yaptırtabilirsin. Dedikleri gibi Tahtakale'ye gidip, ekranı oradan alıp, aynı şekilde orada bulunanlara uygun fiyata taktırabilirsin. Fakat ekran alırken fiyatı TL cinsinden sorma, Dolar bazından sor ki seni dışarıdan bir insan olarak algılamasınlar. Ekran fiyatı için tek bir fiyat olma oradaki herkese sormaya çalış kaç dolar diyerek, en uygunu sanırım Mopy diye yer var orasıydı. Eğer oralardan alacaksan da çıkma olup, olmadığını sor. Aynı şekilde orada bulunanlara uygun fiyata taktırabilirsin.
Uyarılar için teşekkürler ancak oraya gidip yaptırma gibi imkanım yok Bursadayım :/ kargo ile de bilmediğim yere göndermek korkutuyor biraz beni. .
-
eengineer bunu yazdı
480 lira orada.. peki üzerine para ekleyip 7 almam şansım var mı apple store da?
mavii tarafından 11/Ara/16 21:03 tarihinde düzenlenmiştir -
mavii bunu yazdıeengineer bunu yazdı
480 lira orada.. peki üzerine para ekleyip 7 almam şansım var mı apple store da?
Üst model alamazsında sıfırını alabilirsin diye biliyorum 6'nın.
-
Bende 6 plus vardı ekranı kırılmıştı. Servise verdim ekran için ve bunun yanında servise verirken pil sorunu ile takılma sorunu olduğunu, pil %30-40 seviyesindeyken kendi kendine takılıp kapandığını vs de söyledim. 550 tl ekran değişimi fiyatına sıfır telefon verdiler. Şansını dene derim. İzmir Mavişehir'deki servise vermiştim ben.
-
qoqo bunu yazdı
Bende 6 plus vardı ekranı kırılmıştı. Servise verdim ekran için ve bunun yanında servise verirken pil sorunu ile takılma sorunu olduğunu, pil %30-40 seviyesindeyken kendi kendine takılıp kapandığını vs de söyledim. 550 tl ekran değişimi fiyatına sıfır telefon verdiler. Şansını dene derim. İzmir Mavişehir'deki servise vermiştim ben.
Peki seni arayıp onay istediler mi misal ben de versem ekranı değiştirip parasını isterlerse pirince giderken bulgurdan olurum.. ama bakıp ekranı değiştirirsek şu kadar para alırız ya da değişim için şu kadar alırız onaylarsan yaparız derlerse sadece ekran değişecekse iptal eder geri alır dışarıda yaptırım
-
bi güncelleyim 6s plus ekran kırıldı :) varmı tanıdıığı bildiği olan bu işi yapan
-
kullanmıyorsanız hediye edin hocalar :D
-
Garantisi devam eden iphonlarda kesinlikle APPLE STOREDA değişim yapın hocam, çünkü değişim yapıldıktan sonra garanti kaldığı yerden devam . bu şekilde ekranı kırık 6 yı yaptırıp 2 hafta sonra cihaza değişim aldım