İphone 6 Mı 6 Plus Mı Konusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Arkadaşlar yılların androidcisi olarak ios a geçmeye karar verdim artık bende bıktım bazı şeylerden. Özgürlük demeyin kullanan bensem her türlü anasını ağlatırım cihazın merak etmeyin. Sadece şuan karar vermem gereken 6 mı plus mı.

Kısaca aradaki bariz farkları söyleyeyim.

Iphone 6 ele tam oturuyor aynı benim s3 gibi ideal cep telefonu boyutunda önceki modeller gibi çük kadar değil ekran. Elinize aldığınızda telefon bu diyorsunuz. 

Iphone 6 plus ise ele biraz büyük fakat internette surf yaparken veya oyun oynarken ki o büyük ekranın tadı çok daha fazla oluyor. Oyüzden de arada kaldım.

Eğilme bükülme olaylarına gelirsek arka cebime hiç telefon koymadım ve sağlam bir kılıf almayı planlıyorum. Spigen veya orjinal deri kılıfı muhtemel.

Evet yorumları alalım.

http://www.spigen.com.tr/iPhone-6,LA_151-2.html#labels=151-2

iphone1c-970.jpg%20%28970×647%29

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Bu arada benim için en büyük problem ftp üzerinden stream yapmak tı onu da test ettim programla yapabiliyorum iphone da.

Bluetooth dosya al ver bilmemne cacık işlerim yok onların da çözümü mevcut zaten. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

iphone alma android candircilar birazdan damlar :D paran neye yetiorsa onu al hocam ben olsam plus alirdim surf icin cidden cok tatli oluor 

edit: streamciymissin ozaman plus sart izlerken vs falan buyukluk cok fark yaratior keyif veriyor 

Absolut tarafından 05/Eki/14 13:45 tarihinde düzenlenmiştir

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elysion
    Elysion's avatar
    Erkek

İphonedo diye bir adam var sitesinde konuyla ilgili bi yazi paylasmisti simdi mobildeyim link atamiyorum ama bi kontrol et istersen.

Özü gülmeyenin yüzü güler mi ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

İlla ios istiyorsan plus tabi ki. Çük kadar ekrandan kurtulmuşken iPhone, bu fırsatı Plus ile değerlendirmek lazım. 

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Plus hacı.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AYo72E7ZMHM

Telefon cepteyken ayakkabı bağlamak için eğilsen bile yamuluyor hocam.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

iPhone 5 den 6 ya geçmek konusunda kararsızım, çok bir fark yok gibi görünüyor şu aşamada, fakat iPhone 6 Plus bariz farklı bir alet, şuan ben de kararsızım ama plus'ı birkaç gün deneyip eğer bana iPad taşımaya gerek bıraktırmayacak gibiyse plus alacağım.

Ehl-i Byte
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

iphone 6 plus almayı bende düşündüm fakat mevcutta plus için doğru düzgün uygulama yok ve kasası büyük  bayanlar gibi çantamız yok ağır kaçtı biraz bana. kasası büyük olduğu için 6 ya göre yere düştüğünde daha çabuk darbe alıyor. yamulma riskide ona göre fazla. bende bunları düşünerekten 6 almaya karar verdim. plusı eledim. ilerleyen senelerde  s serilerinde bu hatalar olmaz  plus alacak isen o zaman alırsın tavsiyem.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

cebine zaten yamuk olan bir iphone koymadığını nerden bilelim hocam ben de android kullanıyorum ama bu videoya bakarak öyle bir çıkarımda bulunmak yanlış olur.

panxer hocam o bazı şeyler nelerdir ? 

salihgs tarafından 05/Eki/14 14:45 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Hatta telefon masada dururken karşısına oturunca da eğilmeye başlıyormuş.

Sahibine olan saygısından dolayı eğiliyor diyenler de var.

Ehl-i Byte
Toplam Hit: 4789 Toplam Mesaj: 22