İphone 6 Mı 6S Mi ?
-
Herkese selam müridler elimde 5C jailbreak li cihaz var memnunum jailbreak olmasından yana tabi ama cihaz performans sorunu yaşıyor son güncelleme ile yani jailbreak ile beni krize sokuyor bazen donmalarıyla cihaz model yükseltmek istiyorum sizce 6 mı 6s mi alayım kullanan varmı fikirlerinizi bekliyorum saygılar.
-
-
sRcN bunu yazdı
Fiyat ve perfomans açısından sormak istedim aslında değer mi 6s almaya ?
-
gurkanilgar bunu yazdısRcN bunu yazdı
F/P ürünü arıyorsan neden Apple tarafında bi ürün arıyorsun ki al Nexus 6 Google tarafından Androidinin kurulup optimizasyonunun yapıldığı 1500 TL civarına yurtdışından gelip açılmadan kayıtlı satılanları mevcut. İşte bak o tam bi F/P ürünü olacaktır. Yoksa iphone sınıfında F/P ürünü diye bi ürün yok çünkü o kulvarda tek marka o. Ama dersen ki 6 ile 6s arasında ki performans farkı bana da hissettirir mi onu iphone kullanıp androidli günlerime lağğnettt olsun diyen arkadaşlar cevaplayacaktır :) Konuyu dağıtmış gibi oldum kusura bakma ya :)
-
sRcN bunu yazdıgurkanilgar bunu yazdısRcN bunu yazdı
F/P ürünü arıyorsan neden Apple tarafında bi ürün arıyorsun ki al Nexus 6P Google tarafından Androidinin kurulup optimizasyonunun yapıldığı 1500 TL civarına yurtdışından gelip açılmadan kayıtlı satılanları mevcut. İşte bak o tam bi F/P ürünü olacaktır. Yoksa iphone sınıfında F/P ürünü diye bi ürün yok çünkü o kulvarda tek marka o. Ama dersen ki 6 ile 6s arasında ki performans farkı bana da hissettirir mi onu iphone kullanıp androidli günlerime lağğnettt olsun diyen arkadaşlar cevaplayacaktır :) Konuyu dağıtmış gibi oldum kusura bakma ya :)
:) olsun yıllardır ios kullandığım için başka cihazlara pek ilgim olmuyor Android = Lanet demek benim için :)
-
gurkanilgar bunu yazdısRcN bunu yazdı
boy ile ne alakası var anlamadım. kasalar aynı sayılır zaten.. 0.2mm daha ince iphone 6. Cumartesi aldım 6s'i. Iphone 6 kullanmadım. En son Iphone serisinden 5S'im vardı. Bence takılma, kasılma gibi bir sorunu yok. Hatta, Hani şu telefon çaldığında açtıktan sonra bile 1-2 saniye daha çalmaya devam ediyor ya, aynı işletim sürümü yüklü iphone 6'da bu sorun varken, benim telefonumda yok. Maddi açıdan sıkıntın yoksa, o kadar parayı da gözden çıkarmışken, zaten S yerine normali almak gereksiz. Bir de techradar'ın şöyle bir incelemesi var, bi bak derim.
http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/iphone-6s-vs-iphone-6-should-i-upgrade--1302313
-
ahaha o kadar uzağım ki şu Apple markasından + ile S' i karıştırasıya :D dfjjsdkf ksdsdfk boy ile ne alakası var diyince baktım hemen srcn köşesinde utanarak ölür :D
-
zputnik bunu yazdıgurkanilgar bunu yazdısRcN bunu yazdı
boy ile ne alakası var anlamadım. kasalar aynı sayılır zaten.. 0.2mm daha ince iphone 6. Cumartesi aldım 6s'i. Iphone 6 kullanmadım. En son Iphone serisinden 5S'im vardı. Bence takılma, kasılma gibi bir sorunu yok. Hatta, Hani şu telefon çaldığında açtıktan sonra bile 1-2 saniye daha çalmaya devam ediyor ya, aynı işletim sürümü yüklü iphone 6'da bu sorun varken, benim telefonumda yok. Maddi açıdan sıkıntın yoksa, o kadar parayı da gözden çıkarmışken, zaten S yerine normali almak gereksiz. Bir de techradar'ın şöyle bir incelemesi var, bi bak derim.
http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/iphone-6s-vs-iphone-6-should-i-upgrade--1302313
Haklısın kısa vadede değiştirmeyeceğim bir cihaz olacağı için S alıp 2-3 sene daha kullanmak lazım belki daha fazla :) teşekkür ederim.
-
S mantıklı hocam =)
-
-