İphone 6 Serisi Zamlandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Mert_648 bunu yazdı

salak insan olduğu sürece 5,000 bile yaparlar :) alan enayiler sağolsun 

Ciğer kedi durumu söz konusu. ☺

Hocam yanlış anlama 15 gün kovalayıp nakit olarak alırım bu telefonu.

Ama afedersin bi tarafımamı sokacağım? Benim işimi 800 liralık telefon görüyor. Bunu alan adam ya bu telefonla yada işletim sistemiyle alakalı bir alanda çalışmalı. Yada bu telefonla yada işletim sistemiyle alakalı bir alanda çalışmalı.

Bu dünyanın sorumlusu biziz. Şu telefonu alıp yan komşusu aç olan 20 tane adam tanıyorum. Bu telefonu 800 lira maaşı olan babasına yalvar yakar tehditle aldıran öğrenciler tanıyorum. Bu telefon yüzünden evden kaçan birini tanıyorum.

Artık öyle bir prestij haline gelmişki bu telefon. Jargon olmuş. Yazıktır günahtır. Ha bunu alan ve yeri geldiğinde gerekeni yapan KENDİ PARASIYLA ÇALIŞAN VE KENDİ PARASIYLA ALAN ADAMA ben laf demem. O emeği o veriyordur. İstediği yere harcar. Ancak arkadaş sanırım bu telefonun prestij göstergesi olmasına dem vurmuş.

Not: Yorumumun seninle alakası yoktur :)

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Mert_648 bunu yazdı

salak insan olduğu sürece 5,000 bile yaparlar :) alan enayiler sağolsun 

Ciğer kedi durumu söz konusu. ☺

telefondan anlayabilirsin fakat bu telefona 3 bintl vermek net enayiliktir. hee isin gucun o yonde olur bisey diyemem ama sirf elma var diye o kazik yenir mi o tez konusu olur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

gidin ucuza bir amerika tatili ayarlayın.

laptop, telefon, kıyafet ıvır zıvır gerekli ne varsa alın gelin.

tatiliniz beleşe gelir üstüne kar bile edersiniz.

He is finding himself.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Mert_648 bunu yazdı :

telefondan anlayabilirsin fakat bu telefona 3 bintl vermek net enayiliktir. hee isin gucun o yonde olur bisey diyemem ama sirf elma var diye o kazik yenir mi o tez konusu olur

Öncelikle telefona kabahat bulacağına devletin vergi politikasında kabahat bulman lazım. Gürcistan'da 1.400 liraya satılan bir cihaz burada 2.700'e satılıyorsa bi bokluk var demektir. Mesala 8 liralık sigaranın 6 lirası vergi. Her neyse dönelim konumuza. 

iPhone almadan önce tonla telefon kullandım ilk Motorola Startac'tan tut taa 3310'a kadar. 

Şimdi yukarıda bahsettiğim üzere Android telefon kullanıyordum. Android'te işi rom portlamaya kadar götürmüştüm. Sonra bir gün bıktım amk dedim ios'a geçeyim. iPhone vs piyasadaki amiral gemilerini karşılaştırdım. Hepsinde bir mokluk vardı. Isınma, şarj, servis sorunu vs. 

Şimdi enayilik hangisi oluyor sana sorarım ?

Rehbere 2 saate giren rezalet Samsung mu almak ?

Sensör piyasasanın babası Sony gibi telefonlarına siktiri boktan kamera koymak mı ? Ayrıca ekranlarının berbatlığına değinmiyorum.

LCD ekran piyasasının babalarından biri olduğu için sadece ekranı güzel telefonlar yapıp diğer konuları siklemeyen LG mi ? 

Çinden telefon getirip üstüne marka basan General Mobile, Vestel, Casper vs mi ?

Fiyatına göre ürün yapmayan HTC mi ?

Biraz gerilere gidelim 2007 yılına. Steve Jobs'un ilk iPhone tanıttığı lansmana. Youtube'tan full izleyebilirsin. Adam telefon tarihini yeniden yazdı. Farz edelim Steve Jobs iPhone'u tanıtmasaydı neler olurdu. Ben sana söyleyeyim :

- Nokia hala Symbianlı bastırmatik telefonlarını satıyor olacaktı.

- Android Blackberry tarzı klavyeli telefonlarda kullanılıyor olacaktı.

- Microsoft Nokia'yı alamayacaktı.

- Samsung hala kızaklı telefon üretiyor olacaktı.

Ha birde Samsung'un taklit edeceği bir firma olmayacaktı :

http://i67.photobucket.com/albums/h282/fotopaylas/samsung-galaxy-s6_760409.jpg

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu ne lan bizim de ayfonumuz olsa, biz de ayfon kullansak, bize anca püskevit :(

ozgunlu tarafından 21/May/15 16:44 tarihinde düzenlenmiştir

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

BURAYA DA KOPYALA YAPIŞTIR YAPİM DEDİM... :)

ben iphone 5 kullanıyorum seri nosu da batarya değişim programına giren ürünler arasında değildi (amerikadan gelen geçen konusu açtığım bord hatası aldığım ürünü elden çıkardım ondan bahsetmiyorum) geçen randevu aldım gittim bi kere %50 de kapandı dedim açıldığında %48 le açıldı dedim. aldı bataryaya kendi ipadinden baktı sarı kırmızı yeşil renkli bişey vardı çizgi kırmızıya yakındı 1,5 saat sonra sıfır batarya ile cihazını gelin alın dedi 3 ay garantisi kalan telefona. (batarya 211 TL yazıyordu bana verdikleri kağıt da) Açma kapama düğmesi için değişim programına giriyor ürün ama tuş çalıştığı için telefonu değişmedi onun içinde daha vaktiniz var bu sene agustosta bitiyor garantiniz normalde ama o program da garantiniz 3 sene yani 2016 agustosa kadar bişey olursa getirin direk cihazınızı değiştirelim hem daha iyi olur sizin için yeni telefona daha geç kavuşmuş olursunuz dedi tamam dedim teşekkür ettim çıktım :) hatta ben sizin yeriniz de olsam çok sıkıntı çıkarana kadar da getirmem dedi son anlarda getiririm diye de ekledi :))  

+ çalındığında geri gelme ihitimali olduğu için 

iphone... 

leadertay tarafından 21/May/15 16:44 tarihinde düzenlenmiştir

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

insan ilk once kendi parasini kazanacak, sonra iphone alacak.

sen bu egitimi vermedigin surece 10 bin, 100 bin bile mustahak...

kusura bakmasin kimse.

anca gidersin...
Toplam Hit: 1795 Toplam Mesaj: 18