İphone 6S 64Gb
-
adamhakli bunu yazdı
Niye satılmıyor bu cihaz? Baya uzadı..
Kimsede para yok ondan :)
-
mkyb bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdı
Plus olaydı keşke, çevremde herkes Plus arıyor.
Plus olanlar normale göre daha pahalı. 2 bin liraya ekranı kırık bile bulamazsın 6S Plus.
hayır bu fiyata satılsa anlamında demedim :D yani satılan plus olsa kaçırmazdık dedim
-
Cihaz byloading isimli müride hayırlı uğurlu olsun.
-
Florenzi bunu yazdıadamhakli bunu yazdı
Niye satılmıyor bu cihaz? Baya uzadı..
Kimsede para yok ondan :)
Şükür satılmış :)
-
Cihaz Yeni elime ulaştı Söyledigi gibi çiziksiz temiz bi cihaz sadece orta tuşta biraz boşluk var gibi bastiginda ses yapiyor aldigindan beri öyle oldugunu soyledi ins bi problem olmaz...
ilgisi ve güvenilirliği ile ilgili tekrar teşekkurler..
-
garantisi devam ediyor galiba gidip değiştirmezler mi hocam
-
ByLoading bunu yazdı
Cihaz Yeni elime ulaştı Söyledigi gibi çiziksiz temiz bi cihaz sadece orta tuşta biraz boşluk var gibi bastiginda ses yapiyor aldigindan beri öyle oldugunu soyledi ins bi problem olmaz...
ilgisi ve güvenilirliği ile ilgili tekrar teşekkurler..
Satan arkadaşta bu durumun farkinda ise ilk mesajinda bunu belirtmeliymiş. Güle güle kullan
Florenzi tarafından 24/Eyl/16 20:49 tarihinde düzenlenmiştir -
İlk sayfadan itibaren heyecanla okudum mesajları insallah alan olmamıştır da alırım diye :) Cihazı satın alan mürit kardeşimize hayırlı olsun.
-
ya keşke 2 gün önce girseydim de şu ilanı görseydim. her yerde uygun fiyata iphone 6 arıyodum :(
-
Hocalar bayaga bir gecti ustunden ama cihaz ilk iphoneumdu. Aldigimdan beri tusu ayniydi. Ozellikle belirtmemek gbi birsey yapmadim. Arkadasim yazinca benimde konuyla alakali haberim oldu. Surekli kapasitif tuslu cihazlar kullandim son 6-7 yildir. Bu sebeple bilgim yoktu. Uzin zmandir yazabilecek imkan bulamadim. Bu sebeple gecte olsa duzeltmemi yapayim.