İphone 6S Alıyorum Fikir Ve Önerileriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    netWire bunu yazdı

16GB modellerden uzak dur hocam. Video çözünürlükleri aldı başını yürüdü. 2-3 dk video çeksen 400-500MB'ı geçiyor. 64GB modellere bakın. :)

Onu bırak zamanla uygulamaların önbellekleri şişiyor. Mesela Facebook fotoğrafları vs telefona depoluyor. Sende amk hafıza ne ara doldu diyorsun. 

onları temizlemek için jbmi gerekiyor yoksa sil tekrar kur mu yapmak lazım tek sevmediğim özelliği bu oldu şuana kadar cihazın benimde 1-2 ay olacak heralde 6s alalı bunca sene ios kullanmamak salaklıkmış diyorum uçuyor alet amk

sil kur yapman yeterli , android deki gibi uygulama ayarlarında ön belleği temizle seçeneği yok oyüzden uygulamarda 3-4 gb lık face i whatsapp ı olan gördüm. 

iphone kullanan biri için cihazı kullanmayı bilsin yada bilmsin  android salaklık gibi geliyor , ha android e karşımıyım yoo onunda fanıyım ios unda fanıyım 

android tablet bilgisayar smart tv  için daha mantıklı cep telefonu için bana rehberi hemen açacak ve uygulama çöktü demeyecek bir makına lazım.

hangi üretici daha telefonu cıkartmadan yazlımını güncellemesini diğer modellere veriyor ? kim 5 yıl telefonu güncelliyor  android kullanırken rom kurmaktan bıktım telefon kasmasın rehberi hızlı açsın diye.

bu arada sil kur dedim ya 2 yılda bi yapcan onu merak etme :) 

bu arada 64 gb den aşa almayın.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ula panzer iyiki zamanında Galaxy S3 kullandın Android'i yerin dibine sokmadan ölürsün. 😊

Mağazaya gelen telefonların rehberini açta bi bak açılış hızı nasıl diye. Yılların odun arayüzünü bile adam etti Samsung. İstersen rehberin açılış hızını gif yapıp atayım ? Ramde açık olmadığı halde sıfırdan 1 saniye içinde açılıyor rehber. 

mkyb tarafından 20/Oca/16 01:28 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Ula panzer iyiki zamanında Galaxy S3 kullandın Android'i yerin dibine sokmadan ölürsün. 😊

Mağazaya gelen telefonların rehberini açta bi bak açılış hızı nasıl diye. Yılların odun arayüzünü bile adam etti Samsung. İstersen rehberin açılış hızını gif yapıp atayım ? Ramde açık olmadığı halde sıfırdan 1 saniye içinde açılıyor rehber. 

menüye girerken note 5 de bile kasmalar oluyor hocam ben  o telefonu satıyorum :D  yerin dibine sokmak degil gerçekleri söylüyorum.  

bu arada android telefonları rahatlatmak için yapmanız gerekenleri söyliyim.

sıfır cihaz olsa bile uyglamalara girin.

-google plus

-hangouts

-troffer

-drezzer

-smag

-sfilm

-tapatalk

-talkback

uygulamalarını silin cihaz bariz bi toparlıyor. 

sadece s3 kullanmadım , hala s3 var , tab s 10.1 var , grand prime var , j5 var

j5  alt segmenti olmasına ragmen a5 den hızlı he hemde 1.5 gb ram ile.  bu yüzden  j5 ve gm one tr de en çok satılan telefonlar. 

android candır cep telefonu olarak kullanmadıgın sürece : )

makıneda 4gb ram var video çekerken 4gb ı geçerse baska bi dosya olarak bi tane daha çekmeye basliyor bu epic faildir : ) saf kas gücü önemli degilmiş demekki.

PanxeR tarafından 20/Oca/16 01:44 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Android'i falan ziktir ette İstanbul'a geliyorsun insan bi haber verir la hayırsız. Sana Apple'lı nargile ısmarlardım 😁

mkyb tarafından 20/Oca/16 02:14 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Android'i falan ziktir ette İstanbul'a geliyorsun insan bi haber verir la hayırsız. Sana Apple'lı nargile ısmarlardım 😁

istanbula geldim de öyle bir denk geldiki en yakın arkadaşlarımı bile göremedim iş yüzünden 10 günlük plan önce 7 güne sonra uçak bileti fiyatları yüzünden 5 güne düştü

ilk 2 gün full yağmurdu evden çıkamadık adam akıllı  2 gün hatunla geçirdim 1 günde kuzenle takıldım bitti gitti :) 

4 sene önce geldiğimde istanbulu beğenmemişitim tatilsiz 2 yıldır çalıştıgım için belki bilmiyorum bu sefer beğendim , bir dahakine önce  gitmediğim için küsen akrabalardan sora TBT grubundan başlıycam :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Askerde anlatılan bi fıkradır ben biraz düzenledim.

Eşkıyalar ağanın karısını dağa kaçırır. Sonra sırayla her gün tecavüz etmeye başlarlar. Bir gün iki gün derken kadın bakar direndikçe dayak yiyor kendini koyverir adamlar işlerini görüp giderler.

Sonuç olarak İstanbul'da yaşamak istiyorsan zevk alacaksın. Yoksa hiç çekilmez .

Toplam Hit: 4051 Toplam Mesaj: 37
telefon önerisi