Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
İphone 6S Plus Kapanıp, Açılma Sorunu..
İphone 6S Plus Kapanıp, Açılma Sorunu..
-
Bir tane 6s plus aldım 4 ay önce falan benden önce ekran ve bataryası dışarıda değişmiş bunu garantiye götürdüğümde öğrendim.. Telefon sorunsuz çalışırken şimdi telefon kapanıyor 2-3 saat açılmıyor sonra tekrar açılıyor kullanılıyor.. Şu anda sarja taktım açılıyor Apple logosu geliyor sonra yeniden başlatıyor. Bunun derdi nedir bilgisi olan var mıdır? Acaba bataryası bozuldu ondan mı böyle yapıyor batarya değiştirsem kullanabilir miyim?
-
İlk cihazın son sürüm yazılım kullandığından emin olun
%80 batarya problemi.
-
son güncel hali yüklü şu anda.. Batarya için 120-150 arası fiyat veriyorlar internette 60-70 lira civarı ilanlar görmüştüm sence fiyatlar normal mi?
-
Açılıp kapanınca bataryada ani düşüş veya artış oluyor mu ? 6s plus'ların 1. sınıf çakma bataryası + değişim kiti 20 dolar Aliexpress'te. 70 lira falan anlayacağın. Elinden geliyorsa kendin değiştir derim.
-
Ver yaptir haci sonra ekrani patlatirsan sokerken agir eline alirsin. Bataryayi gotur 30 lira iscilik at degistirirler diye dusunuyorum.
-
evet batarya çabuk bitiyordu 2-3 saatte %20ye kadar düşüyordu sonraki 3-4 saat %20den kapanmaya kadar kullanılıyordu :)
-
serviste orijinal batarya sordum 550 lira dediler 90 liraya telefoncuda yaptırdım şu an için sorun yok inşallah olmaz :)
-
2-3 saattir orijinal Sarj Aleti ile Sarj ediyorum Sarj %9dan yukarı çıkmıyor ..
-
Batarya sökülünce tarih ve saati düzelttin değil mi hocam ? iPhonelarda batarya sökülüp takılınca tarihi düzeltmezse saçmalıyor.
-
-
Hocam bi sıfırlar mısın cihazı ?